Emisiunea Secrete de Stil, premiata la “Premiile Fundaţiei Inimi pentru Sport”

             “Secrete de Stil”, de la Prima TV, “un proiect media de calitate”

Emisiunea “Secrete de Stil”, de la Prima TV, prezentată de Andreea Marinescu, a primit Diploma de Excelenţă în cadrul Galei Ruxandra Dragomir Ilie “Premiile Fundaţiei Inimi pentru Sport”, Ediţia 2014, pentru că este “Un proiect media de calitate”.         

„Ne bucurăm că am primit acest premiu pentru calitatea subiectelor pe care le aducem în atenţia publicului. Le multumim celor care s-au gândit la noi şi ne-au apreciat munca. Într-un peisaj media lipsit de continut încercăm să atragem atenţia asupra unor subiecte de interes şi utile. Emisiunea Secrete de Stil este o un show TV ce vrea să inspire şi să promoveze mai întâi de toate bunul simţ, echilibrul şi un stil de viaţă sănătos. Acest premiu ne obligă să promovăm în continuare calitatea, indiferent de forma pe care o îmbrăcă”, a spus Andreea Marinescu, prezentatoarea emisiunii de la Prima TV.

În cadrul Galei, fosta campioană a tenisului românesc, Ruxandra Dragomir a premiat personalităţi din media, sport, muzică, politică şi afaceri, printre acestea numărându-se Alteţele Sale Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, Simona Pătruleasa, Mihai Leu, Camelia Potec, Virgil Stănescu, Andreea Marin, Elena Udrea, Paula Chirilă, Cristina Cioran, Adela Diaconu, IamAlina, Adrian Nartea, Denise Săndulescu, Cristian Brînză, Mirela Diaconu, Anca Bucur şi soţul său, Dragoş Ionescu.

Nu rataţi emisiunea “Secrete de Stil”, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, la Prima TV.