Engagement Jewelry prezintă tendinţele anului 2013 în materie de inele de logodnă

           Pentru că logodna este unul din cele mai importante momente din viaţa unui cuplu, acest eveniment trebuie marcat cu un inel care va fi cu atât mai preţios, cu cât se va dovedi a fi o bijuterie originală, unică şi în tendinţe. Engagement Jewelry, linia de inele de logodnă din aur şi diamante, propune o colecţie dedicată în totalitate acestor bijuterii, respectând atât calitatea produselor, cât şi alinierea lor la cele mai noi trenduri în modă.

           În 2013 se pune foarte mare accent pe creativitate şi inovaţie, astfel încât sunt la foarte mare căutare inelele cu un design inedit, îndoite, răsucite şi împletite, acestor creaţii deosebite alaturandu-li-se inelele minimaliste, bijuteriile din aur roz, dar şi cele în deja consacratul stil romantic.

Tendinţele anului 2013 privind inelele de logodnă 

         Anul acesta aurul roz s-a întors în lumina reflectoarelor, astfel încât sunt în vogă inelele de logodnă create din acest material.

             De asemenea, se pune foarte mare accent pe inelele de logodnă cu forme deosebite, potrivite unor femei puternice a căror bijuterii este imperativ necesar să le reflecte personalitatea.

            Întâlnit de la designul interior şi până la haine, minimalismul şi-a pus amprenta la momentul actual şi asupra bijuteriilor. Împletirea firească între clasic şi modern, alături de simplitatea liniilor şi a formelor sunt caracteristicile de bază ale acestui stil, care se va potrivi unei femei elegante, discrete, dar care îşi doreşte totuşi să fie în pas cu moda.

 

          Nu în ultimul rând, vom întâlni în 2013 inele reprezentative pentru stilul romantic, cu diamante care amintesc de o floare şi sunt potrivite femeilor delicate, visătoare şi sensibile.

 

Calitate certificată a produselor

         Fiecare inel de logodnă “Engagement Jewelry” este alcătuit din diamante naturale aduse din Anvers Belgia, capitala mondială a diamantelor, autenticitatea pietrelor ce depăşesc 0,17 carate fiind dovedită printr-un certificat EGL cu valabilitate unanim recunoscut în întreaga lume.

        Inele sunt produse în Italia de către cei mai pricepuţi bijutieri şi fac cu subtilitatea trecerea de la clasic către modern prin varietatea de modele realizate din aur alb, roz sau galben de 18 carate şi diamante.

           Deţinătoare a brandului A. David Diamonds & Gold, firma Forum Holding comercializează diamante, aur de investiţie şi bijuterii de lux. Având la bază experienţă şi notorietate, compania deserveşte cu succes atât breasla maeştrilor bijutieri români, cât şi piaţa de bijuterii de lux din Bucureşti prin comercializarea, în cadrul A. David Gallery, a unor colecţii impresionante de piese unicat, dar şi o gamă diversificată de diamante şlefuite, certificate internaţional.

            Mai multe informaţii găsiţi pe www.e-j.ro şi pe pagina de Facebook.