Epilarea cu zahăr și masajul cu bambus

Dacă v-ați întrebat vreodată ce au în comun Orientul de acum 3000 de ani și Beverly Hills-ul secolului 21, aflați că răspunsul stă chiar în saloanele de lux din Statele Unite ale Americii.

Femeile luptă cu părul nedorit încă de pe vremea faraonilor și, deși în atatea mii de ani metodele au evoluat considerabil, oamenii au simțit nevoia să se reîntoarcă la natură și la uneltele pe care aceasta ni le oferă. Epilarea cu zahăr, originară din Persia, cunoscută și folosită încă din anul 1900 Î.H., este nu doar o metodă bio, 100% naturală, de îndepărtare a firelor de par, ci și una extraordinar de eficientă și de delicată cu pielea.

Epilarea cu zahăr este cea mai puțin dureroasă metodă de smulgere a firelor de păr, iar pasta – o combinație de zahăr, apă și suc de lămâie – se folosește la temperatura camerei, fiind în special recomandată persoanelor cu piele sensibilă, vase capilare sparte sau varice.

În România sunt foarte puține saloane care oferă acest serviciu, fiind o procedură ce presupune răbdare și îndemânare din partea cosmeticienei. În aceeași măsură, tehnica de mânuire a pastei este de asemenea foarte importantă pentru obținerea celor mai bune rezultate. După o epilare corectă cu zahăr, părul crește mult mai greu, mai fin și mai rar.

Tot din Orient au preluat saloanele occidentale și tehnica de masaj cu bețe de bambus, ca un răspuns la cererea venită din partea omului modern, aflat într-o agitație continuă, neliniște și stres, încercând să supraviețuiască unei ere dominate de computere, telefoane mobile și mâncare procesată.

Masajul cu bambus reprezintă o metodă eficientă de a scapă de celulită (fiind de două ori mai eficient decât masajul tradițional anticelulitic), de a-ți tonifica musculature și de a-ți reda elasticitatea pielii, dar este, de fapt, mult mai mult decât atât..

În cultura asiatică, bambusul este considerat un simbol al puterii, tinereții, bunăstării și păcii. Bambusul are o energie aparte, ceea ce face ca masajul cu bețe de bambus să nu fie exclusiv o metodă eficientă de remodelare corporală, ci, în mâinile unui terapeut bun, o experiență complexă, cu impact asupra trupului, minții si spiritului. La nivel mental și emoțional, terapia induce o stare de relaxare și de echilibru, reprezentând, în același timp, pentru psihicul oricui alege acest tip de masaj, un adevărat cocktail revitalizant.

În București, îți recomandăm salonul Fiziolife Estetique, unde găsești cosmeticiene care au absolvit un curs special de epilare cu zahăr și terapeuți specializați în masaj cu bambus. În plus, în luna septembrie, la aceste servicii beneficiezi de oferte speciale.

 

La Fiziolife Estetique prețuim frumusețea și sănătatea fiecărei cliente în parte. Nu suntem doar un simplu salon de înfrumusețare. Ce ne diferențiază este orientarea spre tratarea afecțiunilor, nu doar obținerea unor efecte pozitive de scurtă durată. La Fiziolife Estetique vei fi mereu întâmpinat cu zâmbetul pe buze și îți vom fi alături cu sfaturi și cu un tratament personalizat, potrivit rezolvării problemelor tale.

Website: http://www.fiziolifeestetique.ro/

Ne găsești și pe Facebook: https://www.facebook.com/fiziolifeestetique