Esti o “party girl”? Iata ce haine iti propune Roberto Cavalli!

Bhutanul a fost inspiratia designerului Roberto Cavalli in 2013, precum si actele de rebeliune care au macinat Europa in ultimii ani. Pentru sezonul de primavara-vara 2014, designerul italian continua “revolutia stilului” printr-o calatorie stilistica la tropice cu o oprire in enclavele punk ale Londrei. Oriunde ar merge, imprimeurile animal, print-urile digitale, denim-ul prespalat si rochiile asimetrice il urmeaza.

In 2014, catwalk-ul a primit o infuzie de “agresivitate sexuala”, ceea ce i-a determinat pe redactorii revistei Vogue sa faca un “portret robot” al femeii Just Cavalli: “Merge de pe un yaht pe altul, purtand rochii cu spatele gol, colectioneaza bijuterii si barbati. Este femeia Just Cavalli o fiica rebela sau o femeie care isi planuieste petrecerile in jurul Europei, din dorinta de a fi remarcata?!”

Fara indoiala, designer-ului italian ii place opulenta, exotismul si extravaganta, atribute pe care le imprima fiecarei colectii in parte. Cea din 2014 (disponibila in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City) este un colaj de animal print, tartan si flori exotice. Salopetele cu decolteu adanc sunt concurate de rochiile lungi, asimetrice si cu slit adanc. Pantalonii stramti au fost combinati cu topuri scurte sau cu bustiere si tunici. Fustele mini si rochiile inspirate din lenjeria intima au dezvaluit o femeie fara inhibitii, dar totusi in trend.