Viață lungă formelor voluptoase

 

Un studiu relatează , că cine are câteva kg în plus trăiește mai mult . Așa că , trăiască formele , dar trebuie să fim intodeauna atenți la sănătate.

Este bine să avem câteva kg în plus ( oprindu-ne o bucată mare de tort ) nu numai că ajută la o mai bună dispoziție , dar prelungește și viață spune un studiu publicat în revistă American Medical Association de către echipă Katherinei Flegal de la Centres for Disease Control and Prevention a Hyattsville din Marylan .

Experții americani au revizuit datele din 27 de încercări culese din toată lumea despre acest subiect dintr-un total de trei milioane de persoane interogate .

Conform bazei studiilor ce indică masă corporală  IMC – ul se calculează prin raportul dintre greutate și înălțime . Mulțumită acestui parametru a fost posibilă menționarea că cei care au câteva kg în plus au un risc de deces mai mic cu 6 % comparativ cu cei considerați €œ în norme ” .

Bineînțeles că trebuie intodeauna să fim atenți la sănătate , totuși trăiască formele , dar cu atenție . Supraponderalii , au un risc cu 18 % mai mare de predispunere la bolii . Un procent care trece de 29 % duce la obezitate .