Eva Longoria face reclama la hrana pentru pisici!

„Urmeaza-ti pasiunea” este campania prin care SHEBA si Eva Longoria le invita pe iubitoarele de pisici intr-o lume a pasiunii si a inspiratiei. SHEBA le invata cum sa aprecieze independenta si caracterul complex al pisicilor si cum sa isi traiasca viata cu pasiunea, eleganta si rafinamentul specific felinelor.

Delicate si pretentioase, pisicile au un al noualea simt culinar pentru tot ce le place. De aceea, fiecare produs SHEBA® este preparat cu o atentie deosebita pentru detalii, pastrand aroma si prospetimea tuturor ingredientelor.

Ca o adevarata felina, SHEBA radiaza incredere naturala si este inzestrata cu o energie pozitiva care inspira si incanta.

„Eva este ambasadorul perfect pentru SHEBA, fiind o femeie increzatoare, energica, sofisticata si frumoasa. Ideea campaniei „Urmeaza-ti pasiunea” combina pasiunea femeii pentru viata si pasiunea ei pentru relatia cu pisica. Eva a transpus intr-un mod genial aceasta idee, cu personalitatea ei tumultuoasa si placerea de a-si trai viata la maximum.

Campania noastra pentru 2012 se va concentra pe sarbatorirea multor pasiuni din vietile consumatorilor nostri asa ca suntem foarte incantati sa lucram cu Eva”, a declarat Anca Musat, Marketing Director Petcare Mars Romania.

Eva Longoria a explicat ce a atras-o sa lucreze cu SHEBA pentru campanie: „Am fost entuziasmata cand am citit scenariul de la „Urmeaza-ti pasiunea” si am aflat ca reclama va include una din pasiunile mele care iti ofera cel mai mare sentiment de eliberare – dansul.

Reclama este filmata intr-un mod destul de ascuns pentru ca la inceput nu stii ca pisica este cea care ma urmareste si cred ca telespectatorii chiar vor fi surprinsi!”

Prin SHEBA, depunem toate eforturile pentru a intelege nevoile pisicii si a oferi o gama diversa si generoasa, de inalta calitate, care asigura sanatatea pisicii. Consideram ca mesele reprezinta un act de creatie zilnic – care trebuie indeplinit cu acea atentie pentru detalii care conteaza atat de mult.