Evenimentul Dog and the CITY lansează gama Lifestyle Nutriție Sănătoasă de la Royal Canin

În weekend, alături de numeroși participanți, Royal Canin România, producător de hrană pentru câini și pisici, a lansat gama inovatoare Lifestyle Nutriție Sănătoasă, creată special pentru nevoile specifice ale câinilor ce trăiesc în mediul urban.

La evenimentul de lansare Dog and the CITY, câinii, împreună cu proprietarii lor, s-au distrat pe traseul cu obstacole, și-au demonstrat agilitatea și rapiditatea în cadrul unor concursuri speciale, desfășurate pe distanțe prestabilite și le-au arătat celorlalți ce trucuri cunosc mai bine.

De asemenea, instructorii de la Planeta HamHam au făcut demonstrații de dresaj. Royal Canin a pregătit premii atractive pentru toți curajoșii, iar toți participanții au fost recompensați cu un cadou.

Dog and the City (1)

Spațiul a fost împărțit în două zone bine delimitate, Urban Life și Indoor Life, astfel încât proprietarii să identifice mai ușor mediul specific în care trăiește câinele căruia i se adresează gama respectivă. Astfel, în zona urbană, s-a realizat un cadru de oraș, cu aglomerație, mașini, poluare. Zona de interior a redat o cameră de apartament pentru câinii care își petrec timpul în spații închise.

Poza de grup

Gama URBAN Life este nutriția destinată câinilor care îşi însoţesc proprietarii pe parcursul zilei, fiind afectaţi de diferenţele de temperatură, poluare, trafic, zgomot şi stres. Conţine un amestec unic de antioxidanţi care ajută la susținerea vitalității și sănătății câinelui din mediul urban afectat de aglomerări, spații cu mult zgomot, trafic intens.

În plus, conține nutrienții necesari pentru o activitate cerebrală optimă. Crochetele sunt adaptate tuturor taliilor, având forma, dimensiunea şi textura unice, pentru a fi uşor de prins şi mestecat.

În schimb, gama INDOOR Life este dedicată câinilor care își petrec majoritatea timpului în apartament, fiind afectați de sedentarism, din cauza faptului că petrec perioade scurte de timp afară.

Indoor zone

Datorită unui conţinut echilibrat de nutrienţi, INDOOR Life ajută la menţinerea unei greutăţi corporale ideale, fiind adaptată nevoilor reduse de energie ale câinilor ce trăiesc, cu precădere, în apartament. În plus, susţine sănătatea digestivă prin existenţa unei proteine uşor digerabile (L.I.P.), unui conţinut echilibrat de fibre şi a unor surse de carbohidraţi de înaltă calitate. Nutrienţii ajută totodată la păstrarea sănătăţii pielii şi robei, iar crocheta ajută și la reducerea formării de tartru, contribuind astfel la îmbunătăţirea igienei orale.

Panou-poza

Începând cu data de 19 mai, gama Lifestyle Nutriție Sănătoasă va fi disponibilă şi prin comandă la retailerii specializați, în pet shop-uri, farmacii și clinici veterinare.

Ca să fiți la curent cu noutățile Royal Canin, vă invităm și pe pagina de Facebook.com/RoyalCaninRomania.

***


Royal Canin este lider mondial în producerea de hrană pentru animale de companie.
Brandul a fost creat în Franţa, în 1968, de către medicul veterinar Jean Cathary. De atunci, s-a angajat să ofere răspunsuri nutriţionale cât mai precise, adaptate nevoilor specifice ale câinilor şi pisicilor. În prezent, compania are linii de producţie în 12 ţări. În România, Royal Canin este prezentă din anul 2008. Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa site-ul
www.royalcanin.ro.