Experimentează albul pur cu Liquid Smile

Cum ar fi dacă în timp ce dormi dinţii tăi s-ar albi? Liquid Smile, singurul şi cel mai nou stilou profesional destinat albirii dinţilor, te ajută să ai un zâmbet de milioane în doar 2 săptămâni. Liquid Smile a fost prezentat în premieră în cadrul workshopului de reabilitare complexă şi periorală cu acid hialuronic, susţinut de Prof. Dr. Marcel Wainwright, la care au participat doctori esteticieni din toată ţara.

Există cauze diferite ale colorării dinţilor: înaintarea în vârstă, consumul de substanţe care pătează, traume, fluorizarea excesivă sau degenerarea nervilor, tocmai de aceea un zâmbet alb strălucitor te diferenţiază de ceilalţi. Acum însă, albirea dinţilor nu a fost niciodată mai simplă şi lipsită de durere.

Creat de către unul dintre dentiştii Brite Smile şi testat de profesionişti, Liquid Smile a fost conceput pentru a obţine un zâmbet alb de durată în confortul propriei case. Efectul rapid de albire datorat conţinutului de 12% de peroxid de hidrogen (H2O2) oferă rezultate imediate şi albire de durată ce nu implică durerea.

„Liquid Smile reprezintă cea mai nouă inovaţie în materie de albire a dinţilor, este uşor de aplicat, cu efect rapid încă de la prima folosire şi se poate achiziţiona la costuri minime. Designul şi modalitatea de aplicare a acestui produs au fost concepute special pentru a obţine un zâmbet perfect, care poate dura minim un an”, a declarat Andreea Iftimie, medic estetician şi manager al companiei See.Try.Buy, distribuitor Liquid Smile.

Liquid Smile crează experienta albului pur

Liquid Smile oferă rezultate similare cu cele ale produselor profesionale din cabinetele stomatologice. Medicii din întreaga lume îl folosesc în cabinetele lor încă din anul 2003, însă acum produsul este disponibil şi în format take away în România.
Efectul garantat al produsului Liquid Smile este oferit de faptul că aplicarea se poate face seara, de acasă, evitându-se, astfel, disconfortul procedurilor clasice de albire ce implică benzi poziţionate pe dinţi, dar şi restricţiile legate de consumarea anumitor băuturi sau alimente.

Design-ul elegant, în formă de stilou, permite pacientului să insiste asupra unui dinte specific care poate avea nevoie de un tratament mai îndelungat, datorită texturii diferite. Tratamentul este foarte simplu şi uşor de urmat deoarece stiloul dispune de un buton care rotit în sensul acelor de ceas perimite gelului să iasă atât cât este nevoie pentru a singura aplicare.

Cum se aplică Liquid Smile?

Seara, după ce dinţii tăi au fost periaţi corespunzător şi uscaţi cu un şerveţel, aplica o cantitate mică pe fiecare dintre incisivi. Păstrează un zâmbet larg pentru 30 de secunde, pentru a permite gelului să se usuce, apoi relaxează-ţi gura şi eşti gata de somn.

„Nu este necesar să clăteşti, însă dacă această senzaţie apare este indicat să se aştepte cel puţin 15 minute de la aplicare, după ce substanţele active şi-au încheiat acţiunea. Majoritatea celor care au folosit Liquid Smile au început să vadă rezultate imediate sau după câteva aplicări”, a adăugat Andreea Iftimie.

Pentru rezultatele cele mai bune, durata unui astfel de tratament poate ajunge până la 15-16 aplicări, în funcţie de gradul iniţial de colorare al dinţiilor sau poţi grăbi procesul prin 3-4 aplicări pe zi timp de 4 zile. Preţul unui flacon, echivalentul a 15-16 aplicări, este de 690 ron. Produsul este distribuit în România de către compania See.Try.Buy.