Expoziție cu vânzare de ie românească: În lună martie, Romanian Label va da întâlnire la JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Romanian Label vă invită în perioada 1-10 Martie 2014 la o expoziţie cu vânzare în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, ocazie cu care veţi face pentru prima dată cunoştinţă cu piesele vestimentare din colecţia Primăvară-Vară, veţi putea admira, proba şi cumpăra piese vestimentare româneşti 100% hand-made.O mulţime de ii tradiţionale cusute manual, îi vintage unicat, rochii şi pardesie vă aşteaptă cu nerăbdare vizita, între orele 10:00 şi 19:00.

Frumuseţea eternă a motivelor tradiţionale româneşti şi versatilitatea liniei vestimentare Romanian Label vor fi scoase acum în evidenţă mai mult ca oricând, iar fiecare creaţie Romanian Label poate deveni un must-have, ce vă va însoţi de dimineaţă până seara.

Toate produsele Romanian Label sunt autentice prin armonia între design şi calitatea execuţiei, broderia cusută manual cu motive florale, motive geometrice sau inspirate din natură, ce poartă amprenta generaţiilor trecute, a tradiţiilor care ne îmbogăţesc identitatea. Toate acestea vă oferă posibilitatea de a purta piesele Romanian Label în cele mai inedite moduri: casual-chic, elegant-office sau bohemian style.

Aşadar, dacă sunteţi în căutarea unui outfit perfect original sau al unei bijuterii artizanale pline de viaţă, care să vă definească stilul şi personalitatea, vizitaţi-ne şi veţi fi plăcut surprinşi.

Vă aşteptăm cu drag  la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Calea 13 Septembrie Nr. 90,  la o reuniune pur românească, pentru a vedea colecţia completă de „mărtişoare” pe care am pregătit-o pentru voi. Preţurile acestora pornesc de la 189 Lei şi cresc în funcţie de complexitatea modelului.

În plus, pentru că această perioadă ne tentează să facem cadouri, suntem pregătiţi să vă oferim cele mai inspirate idei şi să stăm la „un pahar de vorbă” pe tot parcursul târgului.

Nu mai staţi pe gânduri şi veniţi la Expoziția cu vânzare de ie românească Romanian Label de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, deschis de pe 1 până pe 10 martie, de dimineaţă până seara.

Intrarea este liberă!

Pentru mai multe detalii sau daca nu reusiti sa ajungeti la targ, accesaţi pagina de Facebook Romanian Label, precum şi site-ul www.romanianlabel.ro.