Expoziție de tatuaje HENNA și JAGUA

 

Henna Journey și fotograful Florin Cristache te invită la o expoziție cu și despre henna, o incursiune în fabuloasa lume a tatuajelor temporare sub forma unui eveniment care îmbină pictura corporală cu fotografia artistică.

Vernisajul va avea loc miercuri 11 aprilie, ora 19.00, în spațiul cochet al Dialogue Social Bar, str. Hristo Botev nr. 1, și se află deja la a doua ediție

Scopul evenimentului este să aducă sub lumina reflectoarelor jagua, alături de henna care este cunoscută deja, și combinația dintre acestea două. Vorbind în culori, s-ar traduce în nuanțe de albastru și maro care urmăresc armonios anatomia corpului.
E nou, îndrăzneț, intens, avangardist.

Laura Constantin, inițiatoarea curentului henna în România, abordează într-o manieră modernă această formă de artă tradițională străveche cu origini orientale. Studiată în India și aprofundată într-o călătorie amănunțită prin Asia în decursul unui an, arta corporală cu henna este acum explorată sub toate formele ei și treptat acesteia i se adaugă și măiestria în arta cu jagua.

Un eveniment marca Henna Journey, conceptul care a promovat arta corporală cu henna în ultimii 4 ani în România.

https://www.facebook.com/events/765320377000806/