Exprima-ti personalitatea cu noua colectie Only For You!

Tipul croielii, textura materialelor, culoarea si lungimea unei piese vestimentare sunt detalii aparent neinsemnate la prima vedere, insa luate ca un tot unitar, ele spun multe despre persoana care le poarta. De aceea, Only For You ti-a pregatit in colectia de primavara – vara hainele perfecte pentru a-ti exprima personalitatea: tinute elegante, confortabile si, nu in ultimul rand, in tendinte – ele reprezinta secretul care te va face sa fii remarcata.

Cele mai noi tinute de la Only For You fixeaza accente moderne pe materiale usoare in culori pastelate, ingredientele perfecte ale unui look mereu proaspat, elegant si la moda. Noua colectie se adreseaza femeilor care vor sa poarte culorile pastel vara aceasta, deoarece s-au saturat de nuantele puternice si inchise care si-au pus amprenta asupra sezonului trecut. Tinutele marca Only For You imbina perfect liniile fine cu influentele moderne, punandu-si amprenta asupra unui mix perfect dedicat femeilor atractive si increzatoare in ele insele.

Confortul si potrivirea hainelor sunt la fel de importante ca si calitatea materialelor folosite in toate piesele Only For You. Colectia se adreseaza clientilor rafinati, emancipati si dornici sa se afirme, oferind posibilitatea de a alege dintre croielile clasice, elementele moderne si tinutele casual, piesele vestimentare care le reflecta cel mai bine personalitatea.

Ce se poarta vara asta

Femeile în pas cu moda vor opta vara aceasta pentru culorile pastel, preferatele marilor case de moda in 2013. Asadar, exista o gama larga de culori prin care ele isi pot exprima personalitatea: de la galben pal, lila, roz, bleu, verde mint, pana la culoarea fildesului si nuante deschise de corai, toate pot fi combinate intr-o tinuta care se se muleze perfect pe gusturile fiecareia.


Despre Only For You

 

Colectiile de haine Only For You sunt completate de elementele potrivite pentru accesorizarea tinutelor: bijuterii, incaltaminte sau genti si accesorii.

 

Compania isi planifica obiective si elaboreaza strategii pentru a mentine o pozitie dominanta pe piata din Romania, detinand la momentul actual un loc important in domeniu. Calitatea produselor, alinierea la cele mai noi tendinte in materie de moda, preturile competitive si atentia speciala acordata clientilor, compun profilul esential al companiei, care a castigat loialitatea publicului sau de-a lungul timpului.