Extravaganza promoțiilor de Crăciun în Băneasa Shopping City

E timpul sa marchezi în agendă data de 21 decembrie! Băneasa Shopping City ți-a pregătit o extra-petrecere care îmbină sesiunile de cumpărături cu muzică, promoții și premii-surpriză. Pentru ca tu să ai timp suficient de shopping, Extravaganza promoțiilor ține până la miezul nopții!

Seara începe cu un cocktail din partea casei servit la Eye Fi Cafe sau în barul din Galeria Comercială Feeria. Savurează fiecare moment și profită de această noapte extravagantă pentru a cumpăra cadouri de Crăciun. Generozitatea îți va fi recompensată, așadar nu face calcule stricte.

Cumpără în valoare de minim 300 de lei în perioada 21-23 decembrie, înregistrează bonurile fiscale în aplicația special creată pe pagina de Facebook (facebook.com/baneasashoppingcity) și intră automat în tombola Extravaganza. Pe 24 decembrie afli dacă te numeri printre câștigători. Ține pumnii strânși! Ai putea fi chiar tu unul dintre norocoși!

In traseul tău de shopping, fii cu băgare de seamă: gheaţa se va sparge sub paşii tăi, vei auzi scârţâitul zăpezii şi vei călca pe cadouri – surpriză… multe dintre ele câştigătoare! Magia se întâmplă pe podeaua digitală din Băneasa Shopping City, menită să îți aducă experiențe memorabile cu fiecare pas. Nu trebuie să fii pasionat pentru a te lăsa prins în competiția de hochei sau pentru a te transpune pentru câteva momente în mijlocul unui lac înghețat.

Și dacă îți place să fii premiat, îți mai vindem un pont: îmbracă-te în roșu! E culoarea petrecerii și vei fi răsplătit dacă respecți indicația!

Să recapitulăm, așadar: 21 decembrie, Băneasa Shopping City, DJ, cocktailuri, tu și cei dragi tie, experiente digitale și dress-code roșu. Distracție și cumpărături până la miezul nopții la Extravaganza promoțiilor!

VINO, CUMPĂRĂ, PETRECE!