Fabulous-Fashion Business Show – 2012. Un spectacol grandios din lumea coafurilor

L’Oréal Professionnel prezintă pe 7 mai 2012 un spectacol-eveniment cu tradiţie în care lumea coafurilor sublime prinde viaţă pe scena Operei Naţionale Române.

În cadrul Fabulous (Fashion Business Show) 2012, L’Oréal Professionnel îşi reafirmă identitatea de lider în industria coafurii, în calitate de Maison Parisienne de la Coiffure.

Show-ul va fi susţinut de Ambasadoarea de talie mondială L’Oréal Professionnel, Laetitia Guenaou. Membră a echipei de creaţie Haute Coiffure Francaise din 2000, Laetitia reprezintă cu succes în întreaga lume brandul L’Oréal Professionnel. Reprezentaţiile sale pe scenă îmbină tehnica şi creativitatea, ilustrând în mod perfect că hair styling-ul este o artă.

Laetitia a avut ocazia de a lucra în show business şi în industria modei – Armani, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne – dar s-a remarcat şi în colaborările cu mari regizori francezi, cum ar fi Claude Chabrol sau Coline Serreau.

Alături de Laetitia Guenaou, pe scena Operei Române, la Fabulous 2012, vor fi în lumina reflectoarelor şi Ambasadorii L’Oréal Professionnel România. Întocmai ca artizanii creaţiilor de modă, Ambasadorii îmbină texturile şi formele pentru a accentua culorile şi a evidenţia personalitatea femeilor de pretutindeni. Mariana Vamă, director de Educaţie şi Artistic este fondatoarea şi mentorul echipei de Ambasadori L’Oréal Professionnel România, compusă din Sorin Stratulat, Florin Noje, Eduard Dăbîcan, Răzvan Dobrescu, Camelia Tugearu, Cristina Mailat şi George Soare.