FASHION BAZAAR 9 decembrie @ Biavati Events

FASHION BAZAAR  GLITTER & GLAM fashion, beauty and vintage fair

Te asteptam la cea de-a sasea editie a targului 9 decembrieBIAVATI EVENTS – 2 Johann Sebastian Bach (fostul Krystal Floreasca) intre orele 11:00 — 19:00.

Intrare: 10 lei

Te asteptam la cel mai mare eveniment de moda, cosmetice si vintage. Peste 100 de expozanti!

Ești în căutare de cadouri sau vrei să-ți cumperi haine și accesorii pentru Sărbători? Nu uita să dai o fugă și la a șasea ediție a Fashion Bazaar, un târg de modă, cosmetice și produse vintage!

Dacă vrei să participi la eveniment, te așteaptă multe cadouri, turtă dulce, miros de scorțișoară și de portocale, sclipici cu aer festiv și  voie bună.

Târgul se ține în București, pe 9 decembrie, la Biavati Events, pe strada Johann Sebastian Bach numărul 2 (fostul Krystal Glam Club Floreasca).

Peste 100 de expozanți își vor etala colecțiile special create pentru această perioadă și vei putea să descoperi designeri români de haine, bijuterii și accesorii, dar și să probezi încălțăminte din piele naturală și să testezi cosmetice pentru o piele catifelată.

Îți poți lua și soțul cu tine, deoarece se poate delecta cu colecții interesante de ceasuri și bijuterii, precum și accesorii unicat special create pentru bărbați.

Biletul costă 10 lei, iar ca dress code ai nevoie de o ținută glitter & glam care îți garantează și o surpriză pe măsură.

Nu uita! Duminica, 9 decembrie, la Biavati Events (fostul Krystal Glam Club Floreasca), intre orele 11:00 si 19:00, te asteptam sa te bucuri alaturi de noi de cele mai in voga tinute, accesoriile cele mai cautate si de distractie la maxim!

VINTAGE
Italian Vintage, Vintage Bazar, Vintage Lady, About Vintage, Vintage Deco si multi altii

DESIGNER
DN by Diana Nicolae, Tricouri Antante, Ama Handmade, Queen of Hearts, No8 London Street, Top Shop, Leylla Boutique, Joy Fashion,  Papillon Style, Mihaela Cretescu, Peony, L’Armoire Dessinée, Irenka, Paga Shop, Ava Precup, Feathers, AmonRa, Guilt design, The Corner Store si multi altii

ACCESORII & BIJUTERII
Bratara ta, povestea ta, Cajoux, BooBow, Make a secret wish, Handmade Autentic, Bratara succesului, Snö of Sweden, Crafty Grandma, Arezzo, Ian & Joy si multi altii

HAINE SI ACCESORII BARBATI

Black Tie, Pineberry si multi altii

INCALTAMINTE & GENTI

Simina Filat, Passepartous si multi altii

COSMETICE

Oja.ro, Top Line, Avalon Skincare si altii

BUNATATI

Le Chateau Gourmet si Chez Maman

Urmareste colectiile care vor fi prezentate la targ pe:

http://www.facebook.com/events/510346765657352/

Ne gasesti pe:

http://www.facebook.com/fashionbazaarpnk

Eveniment susținut de: Adevarul, Adevarul de Weekend, Click!, Click! pentru femei, OK!, Click! TV, Henkel, OJA.ro, Top Line, Kryolan, Opi, Joico, Blue air, Millefiori, Silhouette, stilpedia.ro, instilulmeu.ro, clickpentrufemei.ro, click.ro, feminis. ro, iLEEN.ro, Biavati Events