FASHIONTV SPRING FESTIVAL

 

Între 26 si 27 aprilie 2018 va avea loc FASHIONTV SPRING FESTIVAL la Palatul Parlamentului,  Sala Unirii, eveniment internațional ce promovează moda, arta, cultura și turismul din România, cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

Prima zi, 26 aprilie – ROMANIAN SPRING FESTIVAL, este un omagiu adus Centenarului Marii Uniri prin prezentarea expoziției „Un secol de costum in România”, din colecția prof. dr. Adina Nanu și a evenimentului “100 de ani de modă si artă populară românească” – o colectie unica de ii de la Muzeul National al Satului „DIMITRIE GUSTI”, prezentări de modă ale studenților de la Universitatea Națională de Arte din Bucuresți, Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca, prezentări de modă ale designerilor invitați din Grecia, Italia, Franța, Anglia, prezentare de modă Clara Rotescu.

Cea de-a doua zi a festivalului, 27 aprilie – INTERNATIONAL FASHION DAY – transformă România in capitala modei internaționale pentru o zi. Personalități din domeniile modei și ale ospitalității vor fi recunoscute public in cadrul Galei FTV Fashion Awards. Premiile vor fi înmânate de către dl. Michel Adam, președintele și fondatorul Fashiontv International, iar prezentarea de modă Cătălin Botezatu va încheia seara cu un super show.

FASHIONTV SPRING FESTIVAL este organizat de către Fashiontv  România în parteneriat cu European Fashion Council.

Fashiontv International este cel mai important canal de fashion din lume, cu o activitate de 19 ani in domeniu, prezent pe 5 continente, in 196 de țări.

Prof. dr. ADINA NANU predă de peste 50 de ani cursuri de Istoria Artelor, Istoria Stilurilor si a Costumului la Universitatea Națională de Arte si Universitatea Natională de Artă Teatrală si Cinematografică din Bucuresti.

Parteneri: Romanian Fashion Council, Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”,  Federația Industriei Hoteliere din Romania, Federația Română de Design Vestimentar si Accesorii, Tiriac Auto

Participarea la eveniment se face pe bază de invitații, in limita locurilor disponibile. Intrarea in sală este permisă in intervalul 19.00 – 19.30. Accesul în Palatul Parlamentului este permis pe baza unui act de identitate/ Poarta C1.