Fii cea mai frumoasă în noaptea dintre ani, cu Takko Fashion

Rochiile de gală nu mai sunt de mult alegerea perfectă pentru noaptea de Revelion. Mai ales dacă petrecerea este organizată la club sau la cabană, alături de cei mai buni prieteni, unde imbrăcămintea nu trebuie să te incomodeze. Să te distrezi de nota 10 la un party incendiar nu înseamnă că trebuie să fii mai putin strălucitoare. Takko Fashion îţi propune câteva articole vestimentare confortabile, dar care promit să te transforme în super-modelul petrecerii.

Distrează-te în voie, în timp ce atragi privirile tuturor!

Anul acesta alege pentru sărbatori articole vestimentare confortabile, uşor de purtat, care să îţi ofere sclipirea de care ai nevoie pentru a fi în centrul atenţiei. Renunţă la ţinutele şablon, şi dă frâu liber imaginaţiei.

Jeanşii în nuanţe metalice sunt ultimul trend al sezonului toamnă-iarnă 2012 şi pot salva din negura banalităţii orice ţinută. Sunt sexy, moderni şi dacă alegi modelul potrivit, îţi vor evidenţia picioarele lungi mai bine decât orice fustă scurtă. Trebuie să îţi amintim oare că sunt cea mai des întâlnită şi mai comodă piesă vestimentară în orice garderobă? Asortează-i cu o bluză din lurex oversize, cu mâneci trei sferturi, în care vei putea să dansezi fără constrângeri de la ritmuri romantice de vals până la dub-step.

Nu uita, Anul Nou trebuie să te prindă cu paharul plin în mână, cu bani în buzunar şi purtând slip roşu – ca să ai sănătate, bucurii şi mult noroc în anul ce urmează. Vino în magazinele Takko Fashion unde vei găsi nenumarate modele de lenjerie intimă “norocoasă” şi cele mai splendide haine pentru zilele de sărbătoare.

Sărbători fericite!

Chiloţi, set două perechi (53236 01) – 25,99 Lei

Bluză lurex (54765 00) – 75,99 Lei

Pantaloni (59702 00) – 129,99 Lei