People&Party: your #lessordinary party

 s-a întâmplat your #lessordinary party, o petrecere creată online, trăită live în off; un pretext prin care Finlandia Vodka a provocat la experiențe eclectice pe cei care vor mai mult, mai original, mai neobișnuit.

DT__0267 DT__0952 DT__1260 DT__5038 Ileana Badiu Joaquin Bonilla Liviu Mihai Marius Mihalache, Delia Matache si Titi Balteanu Mirela Fraser [The Mixers] Ovidiu Buta Radu Mada [The Mixers] Razvan Firea

facebook, cu o lună înainte – Finlandia Vodka lansa aplicația your #lessordinary party. O manifestare virtuală de o lună în care utilizatorii au reinterpretat tot ce se știa înainte despre petreceri și au conceput neobișnuitul. Și-au imaginat online și, mai apoi, concretizat offline petrecerea lor neconvențională. Au descoperit lumea Finlandia pas cu pas, element cu element, moment cu moment; au ales cocktailuri, au inventat set-up-uri, au creat playlist-uri și, în urma alegerilor făcute, au intrat într-una dintre cele trei echipe: The Mixers [Mirela Fraser și Radu Mada], The Wanderers [Adina Grapa și Omar Albitar] și The Enigmatics [Laura Lazar și Vicentiu Butoi]. Apoi s-au lăsat votați.

facebook, o lună mai târziu – primii 25 de utilizatori din fiecare echipă, care au înregistrat cel mai mare punctaj pe baza voturilor acordate de prieteni, în aplicație, au fost desemnați câștigători. La rândul lor au desemnat 4 prieteni alături de care să trăiască în real experiența creată în mediul virtual.

bucurești, iunie 2014, din nou – este momentul ca nimic să nu mai fie cum a fost. Suntem la Palatul Camerei de Comerț. Intrăm într-o clădire impresionantă în care încă de la primele trepte totul se întâmplă cum nu s-a mai întâmplat: ies pahare de după cortine; se trece prin piața de fructe; se proiectează imagini cu răsăritul, surprins în diferite colțuri ale lumii; un catamaran se află în Sala Oglinzilor și devine unul dintre cele mai neobișnuite baruri. Lumea Finlandia se completează pe parcurs cu o piesă importantă în acest mare puzzle creativ: cea muzicală, în care The Speakers și apoi Delia Matache împreună cu Marius Mihalache la țambal cântă pe aceeași scenă și creează pe loc un mix surprinzător și eclectic.

Reacțiile câștigătorilor concursului din aplicație nu întârzie să apară:

Daniel Constantinescu : “It was a wow wow party!!!”

Marian Tol: “Nota 20 pentru o petrecere de exceptie!”

Alex Nastase: “Cool & eclectic party!”

Isabela Rada: “The party was a blast! Un mix de ingrediente #lessordinary ce au dat savoare petrecerii”.

 

Având în vedere că am plecat ultimii, afară aproape că se lumina de ziuă, asta înseamnă că a fost o petrecere de neuitat, unde oamenii chiar s-au simțit extraordinar. Ne bucurăm că ne-ați ales ca și gazde și ați avut încredere în noi. A fost un super eclectic party cu muzică bună (un mix de muzică diferită care s-a îmbinat foarte bine), o locație spectaculoasă, cele mai bune cocktail-uri și bineînțeles cea mai bună vodcă. Un party less ordinary, pe care îl aștepți cu drag, te întristezi că se termină și trăiești cu dorința că se va repeta curând. O echipă extraordinară de oameni cool, cu idei bune și bineînțeles de prieteni adevărați care te fac să te simți fantastic. See you soon our #lessordinary friends…” au declarat Vicentiu Butoi și Laura Lazăr, conducătorii celei mai votate echipe, The Enigmatics.

Finlandia Vodka

Provenind dintr-un loc eclectic, interesant si misterios, Finlandia este facuta intr-o modalitate unica prin combinarea apei pure de izvor glaciar cu cel mai bun orz in 6 spice, care se coace 72 de zile in soarele finlandez de la miezul noptii. Rezultatul consta in gustul curat si usor de recunoscut al Finlandia. Finlandia Vodka a fost unul dintre primele branduri de vodka ce au introdus variantele aromate, in 1994. In Romania, pe langa varianta Finlandia Classic se mai comercializeaza Finlandia Blackcurrant, Lime si Grapefruit.

Finlandia Vodka Worldwide Ltd este 100% detinuta de compania Brown-Forman,  producator diversificat de bauturi alcoolice. Printre brandurile detinute de Brown-Forman se mai numara Jack Daniel`s, el Jimador, Chambord, Southern Comfort, Woddford Reserve si Herradura. Pentru mai multe informatii despre Finlandia Vodka, vizitati www.finlandia.com si https://www.facebook.com/FinlandiaVodkaRO .