Forever Young! O descoperire revolutionara in industria cosmetica

Nici un produs de ingrijire a pielii, terapie cu hormoni bioidentici, suplimente sau vitamine nu pot sa imbunatateasca aspectul pielii imbatranite asa cum o face BBL Forever Young.

„In acest moment, BBL (Broad Band Light)  este cea mai puternica si eficienta unealta pe care o avem disponibila pentru incetini imbatranirea si intoarce in timp pielea lezata de soare. Cum reduce si incetineste semnele de batranete? Reduce pigmentul, reduce petele de batranete, creste fermitatea pielii si reduce laxitatea, diminueaza aspectul de linii fine”, explica Andreea Iftimie, medic estetician si manager medical FAZZADA, clinica laser de reintinerire (www.fazzada.ro)

Tratamentul Forever Young se realizeaza cu ajutorul laserului Sciton, produs de compania americana care se mandreste cu cele mai performante lasere platforma pentru rejuvenarea pielii in mod minim invaziv, si foloseste acest tip special de lumina, BBL, care se obtine prin tehnologia unor lampi gemene.

Tratamentul actioneaza la nivel genomic, intinereste exprimarea genetica a pachetului de gene ale tineretii. In cadrul tratamentului Forever young se restaureaza modelul de expresie genetica al pielii imbatranite pentru a semana cu cea tanara!

Tratamentul dureaza maxim 30 de minute si incepe prin aplicarea unui gel, urmata apoi de aplicarea luminii. Se recomanda 3-5 sedinte pe an, pe tot parcursul vietii. NU este genul de tratament pe care il faci o data sau de doua ori si vezi rezultate, ci este o rutina de ingrijire care face timpul reversibil. Pretul unei sedinte este de 200 euro.

 

Studiile au aratat ca pacienti de 58 de ani care au realizat 23 de tratamente timp de 9 ani, aratau mai tineri la 67 de ani decat la 58. Acelasi caz este si cel al pacientilor de 47 de ani, care dupa 33 de tratamente aratau mai tineri la 55 de ani decat la 47, cand au inceput tratamentul.

Asadar Forever Young nu opreste timpu in loc, ci il da inapoi! Dupa 10 ani, arati mai tanara decat aratai cand ai inceput tratamentul.

Tratamentul este disponibil in cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reintinerire, singurul centru de estetica medicala ce reuneste toate laserele de top la nivel modial aflate in portofliul See.Try.Buy. Company. Clinica inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiandu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienti, pozitionarea ca si centru de excelenta in proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA.