From Mona with Gloss: Tendinte in hair si make-up AW 13/14

In data de 28.09.2013, ora 14, va avea loc seminarul “From Mona with Gloss: Tendinte in hair si make-up AW 13/14” in cadrul expozitiei Cosmetics, Beauty, Hair de la Romexpo.

Seminarul va aborda noutatile pentru sezonul rece in materie de machiaj si coafuri pentru a le ajuta pe doamne si domnisoare sa fie in pas cu moda. Pe parcursul unei ore, ele vor afla de la specialistii in domeniu cum sa combine culorile, cum sa isi evidentieze trasaturile sau cum sa se pregateasca pentru o petrecere, mai ales ca sarbatorile de iarna vor fi aproape.

Copy-2-of-_DSC02452

Seminarul va fi prezentat de Mona Croitoru, beauty blogger cu o experienta de 3 ani in domeniu, pasionata de beauty dintotdeauna, cu numeroase parteneriate cu brand-urile de cosmetice si moda si cu participari la lansari, evenimente si expozitii din domeniu.

Mona este Ambasador Remington, imaginea Fontana Contarini in Romania si castigatoare a Scolii de Beauty Blogging organizata de L’Oreal la nivel national. Ea este mereu la curent cu noutatile din domeniu si testeaza ultimele aparitii.

Machiajul modelelor va fi realizat de make-up artistul Mihaela Cherciu, cu experienta in editoriale de beauty si fashion, specialist in machiajul pentru televiziune si cu o viziune creativa asupra machiajului modelelor pentru catwalk.

De coafurile in tendinte se va ocupa hairstilistul Raul Constantinescu ce va prezenta doamnelor look-uri usor de realizat, dar si mici trucuri pe care sa le aplice pentru rezultate rapide si de efect.

Fiecare participanta va beneficia de sfaturi si raspunsuri la intrebarile pe care le are, dar si de o mica surpriza din partea From Mona with Gloss.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul From Mona with Gloss si pagina de Facebook a blogului.