Fuerza Bruta vine în România la sfârșitul anului

Fuerza Bruta – senzația de pe Broadway – vine în România la sfârșitul anului

Fuerza-Bruta-poster_landscape_romana_copii

Ați mai văzut un show care se desfășoară deasupra și de jur-împrejurul vostru? Un show în care trăiți fiecare moment alături de artiști și în care experientați senzații unice în fiecare clipă?

Fuerza Bruta vine în România în luna decembrie pentru patru spectacole incredibile, având un număr limitat de locuri – 2000. Doar 500 de spectatori vor putea asista la fiecare show și vor avea parte de o trăire unică, vor intra în atmosfera vibrantă și vor avea o experiență care trebuie simțită o dată în viață. Fuerza Bruta este senzația de pe Broadway care a cucerit întreg mapamondul și care acum este aproape de publicul român!

Fuerza Bruta reprezintă un eveniment care copleșește toate simțurile celor prezenți în sală, în care realitatea este cu mult depășită, permițând tuturor simțurilor să se îmbine armonios și să stimuleze creativitatea spectatorilor. Show-ul uman, împreună cu muzica psihedelică și demențialele efecte vizuale înconjoară la 360 de grade spectatorii și fac din acest show o trăire profundă, care impresionează și depășește așteptările.

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu 15 Mai pe www.eventim.ro.

Despre Fuerza Bruta

Fuerza Bruta este un spectacol dinamic de teatru și acrobații care durează 70 de minute, care a  fost descris de către Variety Magazine ca fiind un show “care te lasă cu gura căscată”. Celebrul show de pe Broadway este un sold-out, care însumează peste 1.8 milioane de bilete vândute până la ora actuală. Este un spectacol care garantează un eveniment grandios pentru publicul român. Acrobații accelerează la maxim pe o bandă rulantă imensă, fug printr-o serie de pereți mișcători, sunt suspendați în aer și înconjurați de apele mării Mylar, iar superbele gimnaste realizează contorsiuni incredibile în apele care se afla deasupra publicului. Pe scurt, Fuerza Bruta promite o experiență care stimulează toate cele cinci simțuri!

Impresionantul spectacol a fost nominalizat de curând la Latin Grammy Awards.