FURLA ȘI STEPHAN PELGER, O ASOCIERE FIREASCĂ ÎNTRE DOUĂ BRANDURI DE LUX

Furla, renumitul brand internațional de genți care interpretează de peste 80 de ani stilul italian într-o manieră contemporană și creativă, a ales să accesorizeze prima colecție Prêt-à-Porter “Dress-to-Dress” a lui Stephan Pelger, unul dintre cei mai talentați designeri români.

În ambianța rafinată a elegantului VIP Garden Party, de la reședința Excelenței sale Ambasadorul Germaniei în România, gențile din colecția Furla toamnă-iarnă 2012/2013 au putut fi admirate în combinație cu ținutele Prêt-à-Porter prezentate în premieră pentru România, în fața a peste 500 de invitați ai elitei bucureștene.

 

Dedicate femeii care își dorește să fie remarcabilă și feminină pe tot parcursul zilei, fie că este adepta unui stil trendy sau clasic, cele două branduri de lux au realizat un duo, care iese în evidență prin eleganță și autenticitate. În culori pastelate, texturi fluide și sofisticate precum jerseu, mătase, dantelă şi paiete, rochiile cunoscutului designer au fost completate cu accesoriile Furla.

În noua colecție Furla, lansată în cadrul unei prezentări originale la Milan Fashion Week, influențele din modă întâlnesc arta, într-un suflu de prospețime și armonie aflat sub semnul culorii. Portocaliu, verde, turcoaz, albastru și mov este cromatica îndrăzneață cu care noua colecție iese din tiparele folosite până acum.

 

Din combinații neobișnuite de materiale, precum piele, nailon și cauciuc, accesoriile brandului italian vin cu provocarea de a confrunta în acest sezon orice formă de pesimism, printr-un mesaj vizual dinamic. Mai mult decât atât, presupune o complicitate declarată cu toate femeile care se identifică cu valorile sale moderne.

Izolând negrul, griul, maroul și bejul, care au făcut loc culorilor bloc, luminoase pentru zilele de toamnă mohorâte, doamnele pot alege dintre modelele Amazzone sau renumitele genți mini Piper, pentru seri strălucitoare.

Odată cu apariția sa în lume, Furla a inventat un nou concept de lux care a fost aproape de fiecare femeie, devenind imediat un item internațional arhicunoscut. Calitatea ireproșabilă, liniile sobre și funcționalitatea au fost trei dintre caracteristicile definitorii ale colecțiilor inspirate de femeia sofisticată, care iubește moda, dar nu este o victimă a acesteia.