Fusta, elementul vedetă al acestui sezon

Este timpul să facem ordine în dulap şi să punem la păstrare hainele mai groase ca să facem loc vedetei acestui sezon: fusta. Căldura de afară ne îmbie să renunţăm la jeans şi să ne etalăm picioarele în cele mai frumoase fuste ale acestui sezon.

Vara aceasta cuvântul cheie este- diversitate. Pe podiumurile de modă au fost prezentate fuste pentru toate gusturile şi pentru toate siluetele. Designerii au creat o adevarată poveste, iar printre personajele principale se numară: fusta peplum, fusta asimetrică, fusta maxi, dar şi fusta transparentă. Tot ce îţi rămâne de făcut este să alegi varianta potrivită pentru tine!

Fusta peplum

Acest model a facut vâlvă în anii 40, anul în care a apărut. Considerate a fi greu de purtat datorită surplusului de material, fustele peplum au fost reinventate şi au revenit pe toate podiumurile de modă, cucerind inimile fashionistelor de pretutindeni.

Fusta asimetrică

Fustele asimetrice sunt un adevarat fashion statement. În momentul în care alegi acest model, trebuie să fii conştientă că toţi ochii vor fi pe tine. Însă nu te teme! Vei arăta perfect, deoarece acestea sunt croite în aşa fel încât să ascundă orice imperfecţiune. Fustele asimetrice pot fi găsite în diferite lungimi, culori şi materiale. Vi le recomandăm pe cele din voal, perfecte pentru o zi toridă de vară.

Fusta transparentă

Acest model este perfect pentru fetele aflate în căutarea unei provocări. Te-ai plictisit de fustele scurte şi vrei să încerci ceva nou? Cauţi acel element care să te facă să ieşi în evidenţă într-o mulţime? Atunci, această fustă nu ar trebui să lipsească din garderoba ta.

Fusta maxi

O ştim şi o iubim încă din sezonul trecut. Da, fusta maxi a revenit în forţă şi anul acesta. Aşadar, fanele acestui model îşi pot îmbogăţi colecţia cu fuste maxi de diferite culori.

Care îţi place cel mai mult?

Andreea Bocriş

Surse foto:

peek-a-view.blogspot.ro

styledeityinathens.blogspot.ro

feathersandfringe.wordpress.com