Fuyorul și talentul românesc reinventează tricoul

Fuyor este un brand proaspăt definit, născut din dorința de a împleti armonios elemente de design vestimentar cu istoria și tradiția românească.

Simbolul brandului este fuiorul, un instrument de tors lână, cânepă sau in, folosit încă din cele mai vechi timpuri românești, prin intermediul căruia se revitalizează valorile și elementele de țară pe care s-a pus praful, odată cu trecerea anilor.

_MG_9628

Fuyor își spune povestea în rime:

”O întrebare simplă a fost îndeajuns să aprindă focul, pasiunea pentru artă și nicidecum norocul,
așa a fost să fie. Cugetări păstrate la cutie și acum îsi scriu sorocul. S-au tot plimbat printre idei  și au driftat ei blând printre rafturile prăfuite ale entităților autohtone și au spus: stop! Noi reinventăm tricoul!

Fuyorul nostru românesc a fost cel cu ajutorul căruia fusul a devenit mai fus și lâna fosta’ toarsă până aproape de apus. Povești si artă, pasiune și uneori chiar și puțină ciocolată, dar puse toate laolaltă și inspirați de tot ce țara asta dragă, ne-a oferit și ne oferă totodată, o bogație minunată! Ce-ai fost în gândul unora odată, rămâi în gândul nostru tot mereu, și-au spus artiștii noștri toți deodată.”

_MG_9235

Fuyor dăruiește românilor, încurajând tradițiile și patrimoniul mult iubit. Aceștia se adresează românilor care prețuiesc calitatea, schimbările pozitive, frumosul, hainele și autenticitatea și amintește că românul nostru are nenumărate motive de mândrie.

Stilul românilor are nevoie de un suflu de autenticitate și, de ce nu, de identitate. Redefinirea emblemelor autentice prin intermediul artei, al istoriei țării noastre va constitui sarea și piperul modei. ”Să îmbrăcăm stilul cu istorie și autenticitate!”, spune Fuyor.

Ambițioasa și teribil de talentata echipă pregătește lansarea brand-ului, în tandem cu lansarea primei colecții și a website-ului Fuyor.com și Fuyor.ro.

 

_MG_9094

În cinstea voastră și a minunatei noastre culturi, dar și pentru a vedea de ce “E’ cusut cu ață roșie” la un pahar de țuica și-o bucată de paine făcută pe vatră, semnați condica de prezență.


Fuyorul vă așteaptă cu drag, pus pe povești și inspirații românești.