Gala Avanpremiere 2015

Gala Avanpremiere 2015  –  Ediţie Aniversară – Colecţii 2015/2016

Gala AVANPREMIERE – cel mai important eveniment de fashion multi brand din România ajunge la cea de-a cincisprezecea ediție. El se va desfășura pe 12 mai, la orele 20:00, în inedita locație a Studioului „Tancred Bănăţeanu” din cadrul Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

 image001

“Bucureștiul are un mediu cultural și academic remarcabil, care înlesnește înrădăcinarea pe lunga durată a unui eveniment de anvergură și complexitate, precum AVANPREMIERE. Vorbim despre o Gala naționala cu preocupări europene, prin marime, participanți, aria de abordare a temelor și ideilor creative de maximă modernitate și actualitate.

Parteneriatul cu MNŢR apropie moda de lumea muzeisticii, reflectarea unei perioade de ancestralitatea acesteia, ca esenţă a momentului trait plenar. Moda este mâine, dar este şi rădăcina, este universal, este esenţa timpului proiectată în viitor. Nu există un loc mai potrivit pentru aceste apropieri decât remarcabliul MNŢR – considerat cel mai valoros muzeu din România pe 2014.

În plus, AVANPREMIERE este o demonstraţie a felului în care moda românească se exprimă plenar pentru sezonul viitor, și sunt mândru că avem după 14 ediţii o Gală puternică, cu tradiţie şi cu un cuvânt important de spus în peisajul modei româneşti. Multe nume importante au fost lansate aici, ori s-au impus în aceste ediţii, ce au creat deja o tradiţie, unică, în moda românească”, explică Alin Gălăţescu, organizatorul și directorul Galei AVANPREMIERE.

Pe lista numelor confirmate pentru cea de-a 15-a ediție a Galei se numară designeri consacrați precum Simona Semen, Ludmila Corlateanu, Fe(Male) by Mirela FraserBianca Popp (colectia Paris 2016), R’Ias Couture cărora li se adaugă branduri remarcabile, aflate la debut precum:  Marie Ollie, Sergiu Bechian şi Studio Cabal.Surpriza o va reprezenta revenirea în moda românească a liniei speciale: Musette Couture.

„Ca întotdeauna, Gala Avanpremiere cristalizează trecutul şi perspectivele unui domeniu artistic în care cred cu tărie, intr- un eveniment multisenzorial şi cultural complex.

Eu cred în moda românească şi în tot ce are ea de oferit nouă, dar şi sistemului internaţional de profil. În 2015 ne întâlnim la o ediţie aniversară, care continuă să ne îndrepte spre viitor”, a declarat Alin Gălăţescu – Directorul Galei AVANPREMIERE

Gala AVANPREMIERE vă aşteapta in Studioul „Tancred Bănăţeanu” din cadrul Muzeului Naţional al Ţăranului Român, marţi 12 mai, ora 20:00 alături de moda românească de înaltă clasă – creativă, inovativă şi fără frontiere.