Gala „ring” – „Zâmbeşte şi acordă o şansă”

Centrul de Evenimente Ambasad`Or, din Otopeni, a găzduit, ieri, Gala „ring” – „Zâmbeşte şi acordă o şansă”, eveniment organizat în numele Alexandrei Nicoleta Lăutaru, o tânără bolnavă de cancer ovarian stadiul III B, pentru ca aceasta să strângă banii necesari tratamentului la o clinică din Texas.

Printre personalităţile care au venit să-i întindă o mână de ajutor Alexei s-au numărat prinţul Paul şi prinţesa Lia, Cătălin Botezatu, Nico, Silvia Dumitrescu, Tania Budi, Florin Chilian, Cristian Ciocan, Marina Almăşan, Flavius Stoican, Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu, Victoraş Iacob, Adi Minune, Monica Roşu, Oana şi Viorel Lis, Marcel Pavel, Vica Blochina, Rocsana Marcu, Gheorghe Turda, Ani Creţu, Dr. Radu Pitulea, Raluca de la Bambi, Dr. Kasem Abu Bakr, Denisa Nechifor şi mulţi alţii. Chiar dacă nu au fost prezente la gală, anumite persoane au ţinut să fie alături de Alexa trimiţând bani. Printre acestea se numără Dj Wanda, familia Adam (detinatorii cofetariei Claus) şi, nu în ultimul rând, Carmen Harra ( care a trimis şi un mesaj prin intermediul Skype pentru Alexa).

Cel care s-a remarcat printr-o donaţie consistentă a fost Adrian Minune, oferind cea mai mare sumă a serii. Cunoscut pentru numeroasele sale gesturi de caritate, Adrian Minune a demonstrat, încă o dată, că este o persoană care a fost întotdeauna alături de cei greu încercaţi de soartă. De asemenea, actriţa Ani Creţu, profund impresionată de cazul Alexei, încearcă alaturi de doctorul Radu Pitulea să găsească o soluţie de tratament mai bună şi mai ieftină la o clinică din China.

În cadrul galei, lucrările colegului nostru Ovidiu Stanciu, considerat unul dintre cei mai buni caricaturişti din România, publicate până în prezent în ziarul „ring”, au fost vândute, banii strânşi intrând în conturile Alexei.

Mulţumim maestrului Dan Voiculeţ şi orchestrei sale, trupei Cobzality si lui Alexandru Pădureanu pentru momentele artistice ale serii. De asemena, şi Centrului de Evenimente Ambasad’Or din Otopeni pentru sprijinul acordat şi vinurilor Domeniile Sâmbureşti pentru că ne-au fost alături ca de fiecare dată.