Galeriile Noblesse au dat startul înscrierilor la cea de-a treia ediție InSign Awards

După succesul primelor două ediții Insign Awards, Galeriile Noblesse continuă și în 2012 seria înscrierilor la competiția anuală ce premiază cele mai reușite proiecte de design interior. „Oscarul design-ului interior”, așa cum a fost considerat concursul,  se adresează  mai ales  profesioniștilor, dar și iubitorilor de design, degustători de creativitate și originalitate.

Cea de-a treia ediție Insign Awards își propune să depășească numarul de înscrieri din anii precedenți și să adune cele mai bune lucrări de design interior realizate în 2011-2012 de către designeri și arhitecți din România. Cred în talentul acestora și îmi doresc ca prin această inițiativă ecoul designului românesc de calitate să fie auzit și peste hotare și odata cu el să apară și recunoașteri și oportunități pentru ei. Am demonstrat că se poate prin prisma faptului ca Studio Insign, studio-ul de design  a carei echipe este formată din câștigatorii edițiilor anterioare, este singurul studio românesc membru al asociației internaționale International Design Society, din care fac parte doar membrii atent selectionați, pe baza competențelor și portofoliului de proiecte. Competiția Insign Awards  păstrează și în acest an cele două secțiuni dedicate specialiștilor și tinerilor designeri și arhitecți,  continuând inițiativa de a promova designul românesc de calitate. Lansăm această provocare tuturor arhitecților și designerilor cu experiență, dar și celor aflați la început de drum, studenți sau tineri absolvenți care au astfel posibilitatea să se bucure de recunoașterea talentului lor pe plan național și internațional, să descopere noi oportunități profesionale și să caștige premii substanțiale a precizat Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Cine și unde se poate înscrie?

Indiferent de vârstă, de experiența în domeniu sau de stilul abordat, orice designer își poate înscrie în competiție cel mai reprezentativ proiect de amenajare interioară din anul precedent sau curent, până la 30 Noiembrie 2012, la adresa www.galeriilenoblesse.ro/zonaarhitecti. Tot aici poate fi consultant atât regulamentul concursului, cât și retrospectivele edițiilor anterioare: Insign Awards 2010 și Insign Awards 2011.

Proiectele participante la cele două categorii, Insign Awards Senior și Insign Awards Young Talents, individual sau pe echipă, pot fi amenajări de locuințe sau spații publice, juriul format din specialiști români și designeri străini punând accentul pe originalitate, creativitate, abordare inovativă, precum și pe materialele utilizate în valorificarea conceptului.

 

Galeriile Noblesse  premiază  excelența în design interior

Premiile Insign Awards 2012 se anunță a fi unele numeroase și consistente, cel mai mare dintre acestea constând în suma de  2000 de euro și o vacanță de neuitat în Italia.

Festivitatea de premiere a concursului Insign Awards 2012 va avea loc în februarie 2013 și va fi marcată printr-un eveniment fastuos, organizat de Galeriile Noblesse, la care vor lua parte toți participanții la concurs, parteneri renumiți ai Galeriilor Noblesse din țară și străinătate, dar și presa.

Pe lângă premiile financiare și vizitarea celor mai importante obiective turistice și showroom-uri de design interior din Italia, castigătorii edițiilor anterioare s-au bucurat și de promovarea în diverse medii a proiectelor lor, majoritatea dintre aceștia susținând la final că Insign Awards este o adevarată experiență personală și o rampă de lansare profesională.

Prin organizarea acestui concurs, Galeriile Noblesse își arată încă o dată inițiativa  de a susține dezvoltarea designului interior din România.

Galeriile Noblesse îi invită pe toți arhitecții și designerii  să se înscrie la Insign Awards 2012 și lansează o nouă invitație profesioniștilor pentru a-i susține în crearea unor ambiente cu totul speciale.