Galeriile Noblesse recomanda pentru sezonul Vara 2013 amenajarile interioare in stil contemporan

Fără îndoială, mulţi dintre noi au un colţişor al lor, o oază de bucurie şi relaxare  unde se retrag pentru a-şi încărca bateriile, a se simţi în siguranţă şi a-şi pune în ordine gândurile. Căci „Nicăieri nu e mai bine ca acasă” , de acolo orice poate fi posibil. Dacă iubeşti tot ce este actual, modern, la zi sau te consideri o persoană dominată de pragmatism este posibil să îţi placă şi design-ul interior în stil contemporan. În fiecare an apar alte tendinţe, se poartă alte culori şi se pune accent pe alte elemente decorative.

Galeriile Noblesse recomanda pentru sezonul Vara 2013 amenajarile interioare in stil contemporan

În 2013 unul dintre trendurile în vogă la capitolul amenajări interioare este stilul contemporan, definit prin linii clare ce creează o atmosferă relaxantă, culori neutre, mobilier sculptural şi elemente inspirate din natură. Astfel, spaţiul de locuit va fi unul urban, cu un aer proaspăt, provocator şi o atmosferă deosebită.

În stilul contemporan, decorul se bazează mult pe simplitatea materialelor, suprafeţe netede şi culori care oferă un spaţiu de maxim interes, foarte aerisit pentru a te putea mişca în voie şi uneori futurist,  evidenţiat prin utilitate şi funcţionalitate imediată.

„Un interior contemporan este caracterizat de nuanţe reci, neutre, incluzând mult alb, crem şi umbre mai închise de maro, mov şi gri, combinate cu elemente colorate precum un desen, un tablou de mari dimensiuni care să elimine impresia de gol sau un obiect de mobilier într-o culoare vie (o canapea, fotoliu, măsuţa) care să atragă atenţia în momentul în care pătrunzi în încăpere. Toate acestea vă ajută să evitaţi senzaţia de rece, auster şi de simplitate excesivă, încălzind puţin atmosfera”, susţine Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

În caz că nu v-aţi dat seama deja, stilul contemporan se afla într-o strânsă legătură cu stilul minimalist, mai ales în ceea ce priveşte mobilierul. Este exclus mobilierul masiv şi sofisticat pentru că stilul contemporan se adresează în special persoanelor active, axate pe nevoile practice legate de depozitare şi de separare a obiectelor.

“Casa este locul în care ne simţim cel mai bine, de aceea este important să fie amenajată într-un stil care se potriveşte cu personalitatea noastră şi ne inspiră relaxare, plăcere vizuală şi confort. Tocmai de aceea, designerii Studio Insign au reuşit cu succes să amenajeze în exclusivitate cu produse de la Galeriile Noblesse două apartamente în stil modern, “Apartament Zona Vitan Bucureşti” şi “Farmecul stilului eclectic”, mulate pe stilul de viaţă şi temperamentul beneficiarilor, oferindu-le un spaţiu deschis, în care piesele de mobilier şi elementele de decor fuzionează perfect”, completează Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Apartament Zona Vitan Bucuresti

Plecând de la stilul de viaţă activ al beneficiarilor, pentru proiectul “Apartament Zona Vitan Bucureşti” s-a folosit un design modern, cu piese de mobilier  semnate de designeri celebri, precum fotoliul Bohemia cu design realizat de Patricia Urquiola.

Însă designul contemporan se face simţit nu numai prin piesele de mobilier, ci şi prin  intermediul corpurilor de iluminat cu un aspect uşor futurist, din colecţia “Tam Tam”. Fiecare element din această amenajare a fost ales cu mare grijă astfel încât să îi reprezinte pe proprietari şi să le transforme locuinţa în oaza de linişte mult visată.

Apartament farmecul stilului eclectic

Un exemplu fericit de îmbinare a elementelor clasice cu  simplitatea liniilor moderne şi  totodată de îmbinare perfectă a acestor două stiluri este proiectul intitulat sugestiv “Farmecul stilului eclectic”, un apartament situat la malul mării, extrem de confortabil, nonconformist şi unic.

Canapeaua “Paper Plane” poartă semnătura designerului de renume internaţional Patricia Urquiola, fiind o noutate a anului 2013, dar integrarea într-un ambient clasic, alături de fotoliile cu spătar înalt şi a mesei pentru dining cu picioare de lemn sculptate este inedită şi în acelaşi timp fermecătoare.

Dacă doriţi să creaţi în propria locuinţă o atmosferă maiestoasă sau chiar romantică ţinând cont de accente, textura materialelor, culori şi lumină, veţi fi pe drumul cel bun în amenajarea unui spaţiu stilat, confortabil şi contemporan. Asiguraţi-vă că alegeţi elementele care vă plac şi va inspiră, de pe www.galeriilenoblesse.ro sau din showroom-urile Galeriile Noblesse din Bucureşti şi Bacău şi deja jumătate din dorinţe vi s-au îndeplinit.