Garanția unui concediu perfect în Croația, cu Paralela 45

Croatia 1

Pentru această vară, Paralela 45 aduce noi oferte de zboruri charter către Croația. Conform European Best Destinations, plajele din Croația au fost votate cele mai frumoase din Europa, așa că tour-operatorul Paralela 45 a pregătit prețuri speciale pentru charterele cu plecări săptămânale din București.

Croația, țara cu peste 1200 de insule

Situată la doar 90 de minute de zbor de România, această țară este una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță din Europa. Croaţia se poate lăuda cu minunate bogăţii naturale şi culturale, fiind o destinație de vacanță încântătoare ce merită descoperită.

Croaţia are peste o mie de insule şi insuliţe, o mare curată, văi şi plaje de vis. Chiar dacă unele dintre ele nu sunt locuite, majoritatea insulelelor adriatice oferă posibilităţi de cazare impecabile și un potențal turistic dezvoltat, care poate satisface absolut orice preferinţă: de la insule turistice, sporturi acvatice şi scufundări, până la insule izolate sau cu petreceri 24 de ore din 24.

,,Croația este una dintre cele mai populare și ieftine destinații din Europa, iar asta pentru că turismul este foarte bine dezvoltat. De exemplu, în România, turismul contribuie în mod direct cu mai puţin de 2% la PIB-ul ţării, spre deosebire de Croaţia, unde susţine economia locală cu 18 sau 20 de procente. ” a declarat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Croatia 3

Discounturi pentru charterele cu plecare din București

Reprezentanții tour-operatorului Paralela 45 au remarcat un apetit crescut pentru ofertele first minute și early booking, așa că au pregătit discounturi speciale și către destinația cea mai votată de europeni.

,,Anul trecut, statisticile aratau că numai unul din cinci români îşi cumpărau cel puţin o vacanţă pe an, însă noi observăm o creștere deosebită pentru pachete turistice în acest an. Pentru că se înregistrează un număr din ce în ce mai mare de turiști, reușim să oferim și reduceri cerconsistente, iar asta ne aduce satisfacție.” a mai adăugat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Croatia 2

Turiştii români care îşi caută pachete de vacanţă beneficiază de prețuri reduse pentru charterele cu plecare din București către Croația, cu posibilitate de zbor în conexiune din Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Timișoara, Iași, Suceava și Chișinău. Plecările se fac în fiecare joi, în perioada 16.06 – 07.07.2016.

Pentru rezervări și mai multe detalii despre ofertele agenției de turism Paralela 45, accesați site-ul www.paralela45.ro.