Genesis. The Unicorns Inside: o poveste despre arta si tehnologie

Miercuri, 22 iunie, a fost deschisa una dintre cele mai neconventionale expozitii de arta, ‘Genesis. The unicorns Inside’ semnata de Eglantina Von Becheru. Pret de cateva ore, Palatul Noblesse a deschis usa universului in care pictura si tehnologia si-au dat mana pentru a redefini ideea de Frumos, gratie, evolutie conturate atat prin elemente vizuale de mare impact, dar si prin muzica.

13482909_1039917469426955_1493263136311426360_o

Seara a debutat cu invitarea participantilor la a-si privi ceasurile pentru a realiza ca este timpul schimbarii de paradigma, al modului de a interpreta lumea, patrunzand pe un taram al reveriei in care penele albastre si instalatiile atipice spun povestea zborului, eliberarii unicornilor din noi si revenirii la autenticitate. Fiecare camera a readus la viata elemente din tablourile prezentate in expozitie, reactivand simturile iubitorilor de frumos. De la camera parfumurilor, cea a naturii, camera adresata gentlemenilor moderni si pana la spatiul genezei sau al realitatii virtuale, invitatii au facut turul propriilor emotii datorita experientelor create.

Dupa numeroase expozitii in care a imbinat pictura si dansul, Eglantina Von Becheru a sustinut un performance care a redefinit live painting-ul in acceptiune clasica. Realizarea unei picturi pe o perdea de apa cu ajutorul tehnologiei a reprezentat nu numai o premiera nationala, dar si o radiografie a propriei idei despre efemeritate, ritualuri, nevoia schimbarii si permanenta cautare a unor noi instrumente de exprimare.

Experientele deosebite oferite de IQOS au fost perfect sustinute de momentul artistic al lui Alexandru Tomescu care a incheiat seara pe notele viorii Stradivarius. Contrastul de culori, jocul de lumini, mixul de arta, electrofeelings si vioara sunt cateva dintre elementele care au transformat deschiderea expozitiei ‘Genesis. The Unicorns Inside’ intr-unul dintre cele mai speciale evenimente cu o atingere usor suprarealista. Vedete precum Ileana Lazariuc, Bogdan Stelea, Galyna Panzari, Cristina Savulescu, Xonia, Alexandra Calafeteanu, Giulia, Diana Dumitrescu, Petre Catalin Fumuru, Andrei Nourescu sau Diana Enciu au fost prezenti la eveniment si s-au bucurat pentru acest mix cultural rafinat.

Expozitia poate fi vizitata la Palatul Noblesse pana pe data de 29 iunie.