Gerovital H3, un nou concept anti-age inovator de la Farmec

Farmec reinventează conceptul Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan, primul brand antiîmbătrânire din lume, readucând acum în lumina reflectoarelor produsele inovatoare Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan. Noua linie de cosmetice Gerovital H3 este rezultatul muncii pasionate de cercetare în domeniul frumuseții a experților de la Farmec, iar formula acestora are la bază un complex inovator, format din trei ingrediente esențiale pentru îngrijirea eficientă a tenului matur: acidul hialuronic, vitamina E și Juvinity.

xxx3

Acest nou complex anti-age conținut de produsele Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan previne și combate semnele îmbătrânirii tenului, acționând în profunzime pentru o piele care arată și se simte tânără. Astfel, Acidul Hialuronic hrănește și hidratează tenul matur în profunzime, redându-i suplețea și restaurând bariera hidro-lipidică de protecție. Vitamina E permite eliminarea efectelor negative ale radicalilor liberi asupra tenului, protejând acidul hialuronic, fibrele de colagen și elastina proprii pielii. Juvinity, complexul inovator care a reinventat formularea de succes a Gerovitalului, supranumit „Complexul tinereții” sau “Rezervorul de tinerețe îndelungată al pielii”, are efect de întârziere a procesului de îmbătrânire metabolică a nucleului celulelor, devenind astfel posibilă revigorarea replicării celulare și păstrarea aspectului sănătos al pielii.

Gama Gerovital H3 Classic are în componență o emulsie hidratantă demachiantă 2 în 1 ce asigură o demachiere și tonifiere  eficientă, o cremă lift hidratantă de zi și o cremă restructurantă de noapte în componența cărora, alături de triada de principii active, se regăsește și sepilift, un complex botanic ce diminuează ridurile, corectează imperfecțiunile pielii și asigură nivelul optim de hidratare. Îngrijirea tenurilor mature se poate face cu  crema intensiv hidratantă de zi și crema antirid nutritivă de noapte cu structură bogată în uleiuri naturale ce refac stratul hidro-lipidic protector al pielii, pentru un efect geriatric de durată. Această familie de produse este completată de crema contur pentru ochi și buze, care tratează eficient ridurile fine, și cu o cremă regenerantă pentru mâini, care reduce vizibil efectele trecerii timpului asupra pielii mâinilor.

Specialiștii Farmec au creat, pentru prevenirea primelor semne ale îmbătrânirii tenului, un set de produse cosmetice unic care conțin retinol pur stabil, care pătrunde adânc în straturile dermului, accelerând procesele enzimatice, prevenind ridurile și încetinind îmbătrânirea pielii. Astfel, gama Gerovital H3 Retinol conține o cremă pentru prevenirea ridurilor destinată tenurilor mai tinere, o cremă pentru regenerare avansată destinată tenurilor mature, care are efect de creștere a elasticității și fermității pielii, precum și o cremă antirid contur ochi.

Noutatea absolută a gamei de produse cosmetice Gerovital H3 o reprezintă deodorantele cu efect antiperspirant timp de 24 de ore de la aplicare. Formularea blândă, de tip emulsie a acestora a fost special concepută pentru a proteja pielea delicată a axilelor, textura acesteia nelăsând urme pe haine. Colecția de deodorante nu conține alcool, parabeni sau triclosan și cuprinde Gerovital H3 Natural și Gerovital H3 Fresh cu parfum energizant și proaspăt, precum și Gerovital H3 Splendide și Gerovital H3 Sensitive cu parfum delicat, floral, cu note balsamice de mosc. Pentru prima dată în România, deodorantele Gerovital H3 sunt disponibile nu numai în doze de 150 ml, ci și în doze de 40 ml, ideale pentru poșeta fiecărei femei.

Cu o experiență îndelungată în cercetarea și dezvoltarea de produse anti-aging, Farmec a creat noile formulări Gerovital H3 pentru ca milioane de femei din România și de pretutindeni să-și mențină tenul proaspăt și hidratat și să se bucure de frumusețea lor în fiecare zi, indiferent de vârstă.