Gesturi simple, dar romantice, prin care să o faci fericită

Majoritatea femeilor comunică altfel decât bărbaţii şi au nevoie de gesturi romantice pentru a se simţi în siguranţă, pentru a se simţi iubite. Bineînţeles că există şi femei care, aparent, se nu au nevoie de astfel de dovezi, dar totul este doar o impresie. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu bărbaţii, dar de ce să nu facă și ei gesturi romantice, din când în când?

Nu doar din cauza structurii genetice, ci şi pentru că, unora dintre aceștia le este teamă să nu greşească, ori sunt prea comozi ca să pună imaginaţia la încercare.

Dacă ești bărbat și te întrebi ce implică gesturile romantice despre care povestim, citește mai jos:

Fă ceva pentru ea!

Cumpără-i o floare, pe care să o pui la presat, apoi o lipeşti pe un carton, desenezi ceva lângă ea, dacă ai talent şi… gata tabloul. Dacă nu ești un artist, poţi să găteşti cinea în locul ei şi să deschizi o sticlă cu vin, să aprinzi o lumânare şi felicitări: tocmai se numește că ai pregătit o cină romantică!

Ca lucrurile să meargă direct la inima ei, scrie-i o poezie sau un cântec pe care să i-l cânţi la radio, dar pentru asta ai nevoie de ceva mai mult curaj și de o nebunie constructivă. Cine nu ar vrea să audă o declaraţie de iubire, în cadrul emisiunii preferate, pe un post de radio?

Demonstrează-i că te gândești la ea, chiar și când ea nu este lângă tine.

E foarte simplu să-i demonstrezi unei femei că te gândeşti la ea. Îi dai un sms în care să-i spui că îți este dor de ea, sau îi laşi un offline pe messenger, ori pregăteşte-i o surpriză pentru momentul în care va ajunge acasă. Metoda cea mai potrivită ține de maturitatea și de creativitatea celui implicat.

Fii alături de ea, la nevoie.

Este necesar să nu se amestece treburile de la job, cu cele de acasă. Dar când o frământă ceva, fii alături de ea, fără a încerca să o tragi de limbă. Toţi avem zile mai bune sau mai puţin bune, aşa că spune-i doar atât:”Hei, când vrei să vorbeşti despre asta, voi fi aici!” Va râde şi sigur te va răsplăti.

Ajut-o în activitățile de curățenie.

Aşteapt-o într-o zi cu toate vasele spălate şi cu masa strânsă. Asta înseamnă că ai observat că este obosită şi ai spălat chiar tu vasele, pentru ca ea să aibă timp să stea cu tine. Vei fi răsplătit pentru asta, mai mult decât te aşteptai.

Ai grijă de ea.

Femeile nu sunt flori pe care să le plantezi, să le uzi, să le culegi, dar poți să faci câteva gesturi romantice (acesta poate fi, mai în glumă, mai în serios, echivalentul stropitului) şi vei culege roadele lor.

Surprinde-o!

Un gest mărunt şi normal valorează mai mult decât o întreagă luna de miere, aşa că, gândeşte-te cam ce crezi că şi-ar dori? Îi poţi face un desen cu voi doi sau îi poţi scrie o poezie pe o felicitare. Scoate-o la plimbare, sărut-o în mijlocul drumului, printre trecători, dansează cu ea pe stradă, și orice altă nebunie îți mai trece prin minte.

Spune-i că o iubești, în alte moduri.

Fie că scrii Te iubesc pe o hârtie şi apoi o tai precum un puzzle sau îi scrii pe tortul de ziua ei, spune-i că o iubeşti, în fiecare mod în care nu i-ai spus-o deja.

Anca Ciobanu

Sursa foto:

weheartit.com

zastavki.com