Ghid de machiaj pentru o femeie de afaceri

O femeie de afaceri trebuie să exprime, prin atitudinea și imaginea sa, în același timp, eleganță, dar și inteligență. Să aibă o frumusețe naturală, discretă. Un machiaj minimalist este cel mai potrivit accesoriu de frumusețe pentru o business woman.

În plus, o femeie de afaceri trebuie să aibă un aspect impecabil al tenului, indiferent de presiunea și nivelul de stres la care este supusă într-o zi de muncă, la birou. Un aspect plăcut ne poate ajuta în a avea o mai bună relaționare cu cei din jur, indiferent ca e vorba de colegi, șefi, subaltern sau parteneri de afaceri.

Iată ce produse de machiaj de la Cupio poți folosi, dacă esti o femeie de afaceri:

Fondul de ten – Ultimate HD

Baza unui machiaj este fondul de ten. După hidratarea tenului cu o cremă potrivită, aplică un fond de ten cât mai apropiat de culoarea pielii tale, cu buretele sau o pensulă specială. Alege un fond de ten care nu încarcă foarte tare și lasă tenul să respire.

Anticearcănul Wake Up

Dacă vrei să ascunzi cearcănele sau anumite imperfecțiuni ale tenului, foloșeste un anticearcăn sau un corector. Aplică în zonele cu probleme un anticearcăn de o nuanță mai deschisă decât fondul de ten. Poți alege anticearcănul Wake Up, de la Cupio.

Pudra Soft Luminous

Alege o pudră din aceeași gamă cu fondul de ten, într-o nuanță apropiată. Are rolul de a finisa și fixa machiajul.

Fardurile de ochi Cupio

După aplicarea fondului de ten, se trece la machiajul ochilor. Ei sunt cei care pun în valoare întreg machiajul, dar și pe persoana care îl poartă.

Pentru o zi obișnuită la birou folosește un fard neutru, ca bază, fără textură lucioasă, pe pleoapa superioară a ochiului, apoi trasează un contur de intensitate medie cu ajutorul unui creion dermatograf sau tuș. Pentru a accentua machiajul discret, folosește mascara în tonuri de maro sau negru, fără a curba excesiv genele.

Blush-ul Kiss My Cheeks

Pasul următor este aplicarea blush-ului. Folosește un fard de obraz de culoarea piersicii sau rose pentru un aspect cât mai natural.

Rujurile Cupio

Alege produse rezistente la transfer. În cazul rujului este chiar recomandat unul care persistă mai mult pe buze. Folosește culori naturale și texturi mate