Girl by Maria Marinescu

“IT Girl” by Maria Marinescu pe www.Molecule-F.com!

“It Girl” este numele unei colectii care te va atrage de la prima vedere, purtandu-te in universul unei femei cu gust, cosmopolite, care stapaneste jocul seductiei.

 

Cea mai noua colectie semnata Maria Marinescu se compune din tinute feminine prin excelenta, fuste si rochii, dar si din piese cu tenta smart-casual cum sunt sacourile sau piese extrem de cool ca pantalonii scurti cu croi retro. Piese dominante in cadrul colectiei « IT Girl », rochiile au un aer luxos, conferit de materialele fine ca : matasea, catifeaua, crepul sau dantela.

Fiecare articol al acestei colectii este o piesa in sine, un item statement pentru o femeie care stie cum sa se puna in valoare, cu un stil vestimentar exersat, feminina, dar nu fragila, cu un stil actual in acord perfect cu epoca din care face parte.  Colectia “IT Girl” nu vorbeste numai despre o tipologie de femeie, ci descrie mai degraba un stil de viata metropolitan, prin definitie. Cultura disco a anilor ’70 este trecuta prin filtrul culturii pop moderne, rezultatul fiind o compilatie de piese vestimentare de efect.

 

Rochiile scurte din lame sau brocard croite pe silueta, sau accesorizate cu volane si umeri bufanti, rochii sculpturale lungi pana in pamant, toate si fiecare in parte, reprezinta piese care nu trebuie sa lipseasca din dulapul unei femei pasionate de moda. Mixul de materiale si texturi precum suprapunerea dantelei negre peste matase, cordoanele din catifea sau insertiile din organza, completeaza imaginea unor tinute care te vor propulsa la stadiul de « IT girl » in orice imprejurare : fie ca vorbim despre o iesire la cel mai trendy hot spot din oras sau de o aparitie pe covorul rosu de pe riviera franceza.