GOOD LIFE Presents JOBE // KRES // and more

Spre deosebire de toți acei DJ care știau încă din viața uterină că le este predestinată o soartă de plimbare prin spatele pupitrelor principale din întreaga lume, Jobe a avut prima pereche de playere la 22 ani. Deși îndrăgea muzica de mic, a durat până un prieten i-a cadorisit sculele de Crăciun ca Jobe să își încerce norocul. I-a plăcut atât de mult încât s-a apucat să pună muzică la final de săptămână prin baruri și cluburi de prin Leicester, dar nu s-a mulțumit cu atât, ci s-a retras 3 ani pentru a învăța să producă și a urmat și un curs online Ableton. Debutul și l-a făcut cu “Deeply Agnostic” și a semnat cu Electronique Digital, SinQ Records și Sleazy Deep, iar acum se află sub protecția The Underground Artist Management Agency, deci viitorul lui pare strălucit.
Jobe e un băiat cu simț al house-ului și simplitatea cu care se dedică explorării muzicale este cartea lui de vizită pe calea de a deveni un DJ apreciat la nivel global.

Luca Kres Severino s-a născut în Bergamo în 1988 și a făcut primii pași în mediul hip hop. În 2004 a făcut ceva proiecte underground pe scena rap, a produs un album și două EP-uri și a coprodus și pentru alți MC. Încet încet, a devenit din ce în ce mai preocupat de producție în sfera muzicii electronice. Din 2010 scoate EP-uri și părăsește duo-ul format în 2009 în favoarea unei cariere solo, primind rapid susținere de la Cinematique Records și de la colegii de breaslă deopotrivă. Kres și-a suflecat mânecile și a pus bazele propriului label, Rhapsodic Records, unde sperăm să scoată chestii la fel de versatile ca sound-ul său, dacă nu și mai strălucite!

Cand? 1 septembrie 2012, ora 22:00

Unde? TBA (To Be Announced)

Pia Marina Voicu