Gram Bistro este locul in care preparatele gustoase, vinurile bune si oamenii de calitate isi dau intalnire si creeaza o atmosfera prietenoasa. Cei care aleg sa ia masa la GRAM, stiu ca vor avea parte nu doar de o experienta culinara desavarsita, ci si de o ambianta unica in Bucuresti.
Gram Bistro este pozitionat strategic parca, intr-o zona ce poate fi perceputa ca una de tranzit, intre Centru, traficul de pe strazi si metroul, dar si linistea ce se lasa seara.
GRAM Bistro se află la parterul clădirii America House din zona Piața Victoriei, designul spațiului fiind unul dintre multele puncte forte ale restaurantului. GRAM Bistro este un local urban cu influențe industriale, incălzit cu ingeniozitate cu elemente din lemn și lumini ambientale in nuanțe gălbui.
Ce vei gasi odata intrat aici? Un spatiu intim si deschis in acelasi timp, cu muzica relaxanta pe fundal care iti creeaza pe masura ce stai, o senzatie placuta de confort. Meniul bistro-ului iti pune la dispozitie numeroase specialitati de mancare.
Unul din preparatele cele mai îndrăgite este brie-ul în crustă panko care vine alături de piure de roșii uscate și dulceață de ceapă caramelizată – un deliciu pentru zilele de iarnă. De asemenea în partea de aperitive, selecția de bruschete vine într-o varietate foarte mare și în multe combinații savuroase. Între felurile principale, Gram propune preparate moderne, reinventate prin combinații inedite, de la quesadilla de pui cu arome orientale, la pulpă de rață confiata cu piure de morcovi, pară trasă în vin și sos de merișoare, steak de ton în crustă de susan cu alge wakame și sos de homar sau antricot de vită cu mousse de cartofi dulci, sos de hribi și cartofi cu ierburi aromatice. Între deserturi, sufleul de ciocolată și mărul copt în Amaretto umplut cu nuci și fructe uscate sunt o alegere excelentă de iarnă.
In concluzie, Gram Bistro este o alegere ideala pe timp de zi, pentru servirea micului dejun sau a pranzului, a unui ceai “de la ora cinci”, cat si destinatia perfecta pentru intalniri de afaceri sau cu prietenii.