Grand Cinema & More: in luna februarie, mesajele de dragoste ajung pe marile ecrane!

În luna februarie, mesajele de dragoste ajung pe marile ecrane de la Grand Cinema & More

În weekendul de Valentine’s Day, Grand Cinema & More oferă pachete speciale pentru îndrăgostiți: bilete la filmul Fifty Shades of Grey, alături de cină și after-party la Grand Combo

Valentine's Day_Grand Cinema & More

În luna februarie, Grand Cinema & More și Grand Combo devin cele mai romantice destinații pentru îndrăgostiți, cu evenimente și oferte speciale pentru cupluri.

În weekend-urile 13-15, 20-22 februarie, precum și pe 24 februarie – de Dragobete, cele mai frumoase mesaje de dragoste ajung pe marile ecrane. Înainte de fiecare film proiectat la Grand Cinema & More, declarațiile de iubire și chiar cererile în căsătorie vor putea fi proiectate pe ecranele de cinematograf. Pentru a-și împărtăși mesajele, utilizatorii trebuie să își urce declaratiile de dragoste, în format video, în aplicația disponibilă pe pagina www.grandentertainment.ro, între 2 si 23 februarie.

De Ziua Îndrăgostiților, cuplurile se vor bucura de o seară de specială, cu tematică inspirată de cel mai așteptat film al începutului de an. Disponibil numai în seara de 14 februarie, pachetul special „Valentine’s Date” include două bilete la filmul „Fifty Shades of Grey” de la ora 19:45, cina pentru două persoane și after-party la Combo Diner, precum și transportul până acasă. Prețul unui pachet pentru 2 persoane este de 150 de lei. Pachetele pot fi achiziționate atât online, cât și de la casele de bilete Grand Cinema & More.

Pentru posesorii de Grand Card, cinematograful din Băneasa Shopping City oferă prețuri speciale pentru meniurile Just For You și Uno. Începând cu 9 februarie, timp de 3 săptămâni, la achiziționarea oricăruia dintre ele, vizitatorii îl vor putea primi pe cel de-al doilea cu o reducere de 50%. Promoția este valabilă de luni până joi, cu excepția zilelor de miercuri.

Totodată, Grand Cinema & More a pregătit o surpriză celor care vor să surprindă cele mai frumoase amintiri alături de persoana iubită. Perechile își vor putea face poze la photo cornerul tematic, iar în weekend-urile 13-15, 20-22 februarie, un fotograf profesionist va captura cele mai pasionale momente și le va oferi cuplurilor imaginile înrămate.

La Grand Combo, de luni până joi, de pe 9 februarie până la finalul lunii, distracția e mai ușor de împărtășit pentru posesorii de Grand Card. La achiziționarea unei ore de bowling sau biliard, cea de-a doua oră de joc este gratuită. Pentru a se relaxa în pauza dintre partide, îndrăgostiții se pot răsfăța cu meniul de finger-food, disponibil oricând doar în zona de jocuri, dar și cu cocktailuri care să le aprindă pasiunea.

Tot din 9 februarie, fanii de American food, îndrăgostiți sau nu, își vor putea crea meniul preferat la Combo Diner. Meniurile pot conține, la alegere, salată și fel principal sau fel principal și desert. Preparatele care pot fi combinate includ  salată Tex Mex, vrabioară cu creveți servită cu cartofi prăjiți, friptură de pui sau porc cu sos sherry servite cu cartofi wedges și brownie cu sos de zmeură.

Nu în ultimul rând, cei care aleg să petreacă weekend-ul de Valentine’s Day și ziua de Dragobete la restaurantul cu specific american se pot bucura de oferta specială pentru cupluri, pregătită de Grand Combo: primele 20 de rezervări pentru două persoane primesc o reducere de 15% pentru meniurile a la carte.

Mai multe detalii despre ofertele din luna februarie sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro.