Guerlain Spring Glow 2016

Așa cum ne-a obișnuit, Olivieimage002r Echaudemaison, directorul de creație Guerlain, epatează și de data aceasta, mizând pe bucuria ce o emană culorile și alchimia luminilor, toate acestea, pentru a celebra femeia care are puterea de a se reinventa în fiecare zi reușind să surprindă iar și iar.

Veselă, seducătoare, plină de culoare…Citiți povestea celebrării primăverii din acest an.

Un loc în care totul începe să prindă viață, unde pământul este încă ascuns de albul strălucitor al fulgilor, iar zorii de zi roșesc de fericire..

Acolo începe povestea. Singură, EA îndeplinește un ritual care aparține doar ei. O explozie de lumină roz pentru un efect de prospețime, o sclipire de perle și o atingere subtilă de KISSKISS pentru un zâmbet ce fură priviri.

Meteorites Primer

 

Verde pentru estomparea zonelor de roșeată

Auriu pentru uniformizare și plus de luminozitate

Roz pentru improspătare

Secretul Guerlain: aplică un strop de Meteorites Primer înainte de ritualul zilnic de înfrumusețare pentru o rezistență a machiajului pe tot parcursul zilei.

Secretul formulei: micro-sfere de polimeri care încapsulează pudră de diamant, având rolul de a reflecta lumina naturală și estompa micile imperfecțiuni ale tenului

Rose aux Joues

Pentru a te bucura într-adevăr de primăvară și zilele însorite ale acesteia, folosește “smile” , noul blush duo într-un ambalaj de colecție.

Secretul Guerlain: pentru pomeți trandafirii folosește ambele nuanțe, iar in plus poti aplica jumătatea de roz pal pe pleoapa superioară a ochiului.

La final, armonizează pomeții cu buzele folosind noile nuanțe de ruj KISSKISS (371 Darling Baby) și (372 All about pink).

Le Crayon Yeux

-rezistent pe tot parcursul zilei

-rezistent la apă

-5 nuanțe noi: negru, maro, albastru, khaki, mov

Textura cremoasă pentru o aplicare usoară și precisă, ambalaj nou ornat la capatul opus cu aplicator special pentru efectul de estompare.

Ecrin 1 Couleur

Ambalaj de colecție pentru a celebra noul sezon de primăvară. “Enjoy” te încânta cu o singură nuanța pentru a ilumina pleoapa, iar textura mătăsoasă aderă perfect pe piele având un finish ușor satinat.

Colectia se va lansa in magazine de la 1 februarie.

Lasă un răspuns