„Hai să aducem România acasă” – Cea mai bună campanie de responsabilitate socială din industria FMCG

“Hai să aducem România acasă” a fost desemnată cea mai bună campanie de responsabilitate socială în cadrul celei de-a șaptea ediții a Premiilor PIAȚA, desfășurate anul acesta.

Campania „Hai să aducem România acasă” a fost dezvoltată sub umbrela brandului Gerovital, având ca scop sprijinirea sportivilor români la Jocurile Olimpice din 2012, în calitate de sponsor oficial. În cadrul campaniei, compania Farmec Cluj-Napoca a organizat două promoţii naționale, prima desfăşurată anul trecut în perioada 14 octombrie – 14 decembrie, iar cea de-a doua, „Aur, Argint şi un Bronz Perfect”, desfăşurată între 1 iunie – 12 august 2012, prin intermediul cărora un procent de 1% din vânzarea produselor Gerovital a fost donat Echipei Olimpice a României.

„Ne-am asociat cu Echipa Olimpică a României deoarece valorile mărcii Gerovital sunt apropiate atât spiritului olimpic cât și valorilor românești. Ne bucurăm că «Hai să aducem România acasă!» primește această distincție și le mulţumim tuturor consumatorilor care s-au implicat pentru obținerea rezultatelor deosebite din cadrul campaniei”, a declarat Mircea Turdean, Directorul General al companiei Farmec Cluj-Napoca.

Premiile PIAȚA ale industriei bunurilor de larg consum este o competiție organizată de revista PIAȚA, adresată producătorilor, distribuitorilor și comercianților din retailul modern, în cadrul cărora au fost acordate 41 trofee, ce au recompensat cei mai buni jucători ai industriei.

 

În cadrul competiției Premiile PIAȚA, compania Farmec Cluj-Napoca a fost nominalizată și la categoriile Cel mai bun produs nou – grupa Produse de îngrijire personală, Cea mai eficientă promoție, Cel mai puternic brand – grupa Produse de îngrijire personală, Cel mai bun furnizor român de bunuri de larg consum și Cel mai bun furnizor.