Halloween's ★ The White Rabbit and The Black Magic ★ Make a Wish!

Cea mai mare petrecere de Halloween din România va avea loc, pe 27 octombrie, la Sala Polivalentă, București.

 

Am pregătit muzică, proiecții de film, lumini și decoruri de poveste, alături de unii dintre cei mai titrați artiști autohtoni și de peste hotare.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

• • BILETE • •Prețul biletelor în avans este de 30 RON, la intrare, în seara evenimentului, prețul unui bilet achiziționat fiind 45 RON.

• Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro, la Casieria Palatul Național al Copiilor București și la Casieria Metrou Unirii 1 București.

link: http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=2585

• Cât și pe www.myticket.ro, în rețeaua magazinelor Diverta din țară și în magazinul Ollie Gang Shop (Str. Blănari nr. 12, București).

link: http://myticket.ro/ro/bilete/814/detaliilocatie/halloween-s-the-white-rabbit-the-black-magic.html

Lista oficiilor Poștale semnalizate Bilete.ro:
http://www.bilete.ro/informatii.asp?sectiunea=oficii-postale-partenere

More artists & info, to be announced soon.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Anul acesta noaptea de Halloween stă sub semnul Marelui Iepure Alb care are o agendă proprie.

Stați aproape de Yazee și Ghost Town pentru a afla mai multe despre The White Rabbit and The Black Magic.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
• • FILM • •

KINOFEST International Digital Film Festival

Primul și cel mai important festival de film digital din România cât și din Europa Centrală și de Est, pregătește un program cu totul special pentru evenimentul The White Rabbit and The Black Magic ce va avea loc la Sala Polivalentă București în data de 27 Octombrie.
Kinofest este o competiție internațională de scurtmetraj, cu trei secțiuni: animație, ficțiune, micromovie. La fiecare secțiune juriul desemnează câte un singur câștigător: cea mai bună animație, cea mai bună ficțiune și cel mai bun micro-film.
Înafară de competiție, festivalul cuprinde evenimente și proiecte diverse: prezentări și proiecții ale unor invitați (artiști/festivaluri/școli de profil, etc.), concerte, performance live, o galerie virtuală unde prezintă arta digitală (grafică/fotografie/ilustrație, etc.)
Scopul este de a oferi publicului o perspectivă cât mai largă asupra fenomenului digital, să cuprindă toate trend-urile, să prezinte tehnici noi, filme și muzică, artă digitală grafică și video. Ultimul lor proiect fiind un program educațional desfășurat în licee, pentru a populariza filmul și tehnica digitală printre tineri.

Stay tuned for more info!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
• • LINE-UP • •

ROCKWELL | UK | Shogun Audio | Drum and Bass

De când s-a stabilit la Londra, Rockwell a devenit o figură prolifică într-o perioadă foarte scurtă de timp datorită unei serii de producții puternice, fiecare dintre ele cu o abordare diferită și nouă față de structura clasică de drum and bass.
Cu release-uri pentru unele dintre cele mai mari label-uri ale genului (Digital Soundboy, Critical, Shogun), 2010 a fost anul în care Rockwell a devenit unul dintre producatorii de top din scena DnB. Artistul face parte dintre puținii producători ale cărui producții sunt la fel de potrivite rave-urilor mari cât și evenimentelor mici, mai intime.
Putem spune, fără menajamente, că este unul dintre cei mai talentați, căutați și originali producători / DJ de drum and bass; iar în ceea priveste releas-urile sale, acestea apar exclusiv prin renumitul label Shogun Audio.

http://www.facebook.com/rockwelldnb

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ȘUIE PAPARUDE | RO | Breakbeat | Dub Step | Electronica

În toamna anului 1993, are loc lansarea trupei, având 5 membri, printre care un basist (Mihai Dobre – Dobricâ) și un clapetist (Mihai Câmpineanu – Michi), abordând un stil alternativ-new-wave (epoca New Order).
Un an mai târziu, trupa rămâne doar cu Michi și Dobrică. Cei 2 abordând un nou stil, de data asta, „comercial” industrial (vezi influențele Front 242, Laibach, Frontline Assembly). În 1995, Șuie cântă în deschiderea trupei 2 Unlimited, 11 ani mai târziu, Șuie Paparude sunt invitați să cânte pe stadionul Lia Manoliu în deschiderea concertului Depeche Mode (în urma unei selecții riguroase a managementului trupei britanice), în fața a peste 40.000 de spectatori.
La începutul lui 2009, Junkyard părăsește trupa și în locul lui vine Bean (Alexe Marius Andrei).
Ultimul album, cu numărul 7, “E suflet în aparat” (2010), reprezintă o continuare firească a celor precedente, dar cu un feeling mai dark, mai serios. Nu lipsește autoironia, iar hiturile aduc zâmbetul pe buze și energia în picioare.
Sound-uri noi din 2010 încoace: bași care distrug bretele și fac coafuri gratis se îmbină cu piese delicate, pline de emoție și substanță.

http://www.facebook.com/suiepaparude.ro

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
COMA | RO | Alternative Rock

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România înfiinţată la începutul anilor 2000 din foşti membri ai trupelor Daft Allison şi Ska Burger a impresionat încăde la început. După ce încheie o înţelegere cu cei de la A&A Records, în 2001 apare şi primul album Coma – Somn, susţinut de câteva piese pe placul tuturor.(Nu vreau fetițo casă, În mine în şoaptă, Stai, Bruce Lee vs Vandam), trupa fiind totodată nominalizată pentru “Best Alternative Band” la gala premiilor industriei muzicale româneştiîn anul 2002.
Pe data de 30 noiembrie 2006 a apărut al doilea album al formaţiei « Nerostitele » produs 100% independent, videoclipul ce susţine albumul fiind la piesa « Coboarămă’n Rai » regizată de Marian Crişan, câştigătorul premiului Palme d’Or pentru scurtmetrajul “Megatron” la Cannes.
Pe una din piesele acestui material (Mai presus de cuvinte) invitat special fiind basistul trupei Faith No More – Bill Gould, devenind astfel prima colaborare dintre un artist din România şi un nume mare al scenei rock alternative americane. Pe altă piesă (Urmărirea) alături de cei de la Coma se află bunul lor prieten din scena hip hop – Brugner. Albumul ocupă locul 2 în topul celor mai bune albume alternative ale anului pe site-ul Metalhead.
În anul 2007 apare şi primul DVD al trupei intitulat “At the movies” iar în anul 2008 a adus primul album unplugged “Coma Light” – un album cu piese mai vechi reorchestrate şi reinterpretate, urmat de un turneu de promovare în toată țara şi în Republica Moldova.
Formaţia îi reuneşte în 2011 pe Cătălin Chelemen (voce principală), Răzvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitară), Sorin Petrescu (chitară bas), Răzvan Rădulescu (DJ Hefe-scratchuri,efecte,keys) și Răzvan Năstase (chitară).

http://www.facebook.com/comaband

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
SHADOWBOX | RO | Rap | Hip Hop

Shadowbox este un grup rap format în Bucuresti în anul 2010, care combină instrumentele live cu schimbări de ritm și de flow.
Trupa este formata din Razvan Ristea (Luna Amară) – tobe, Mihai „Biggie” Iordache (ex-Protest Urban, Lazy I) – bas, Silviu Badea (Montgomeryclunk, Contorsionist) – synth și Rares Bartos (ex-Narkoma, Deviant) – voce.
În prezent, crew-ul lucrează la primul material discografic, un Split-Ep, alături de artistul român Chimie.

http://www.facebook.com/shadowboxbandrap

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
TREMOUR | RO | Ghost Town | Drum and Bass | Dubstep

Cu peste 10 ani de experienţă, e întotdeauna pregătit să zdruncine publicul în cel mai ordonat mod, cu seturi mai omogene ca maioneza de casă.
A semnat coloana sonoră a documentarului “Get Brighton Graffiti” – un proiect low-budget ce pune în lumină istoria şi cultura Graffiti din Brighton, UK.
În 2012 a apărut şi prima melodie semnată de Tremour pe CD – un remix creat pentru competiţia Dvořák Remastered, organizat de Centrul Ceh, CD-ul fiind lansat de Local Records.
Tremour a fost invitat să mixeze alături de nume grele ale scenei Drum & Bass si Dubstep (Doctor P, Psychofreud, Balkansky, Konspirator, Ed Solo, Alix Perez, Flux Pavilion, 16 Bit etc.) dar şi alături de artisti polivalenți precum JFB, Beardyman, Krazy Baldhead, DJ Yoda, Mr. Woodnote, Dub FX etc.
În 2012, e aşteptat primul release pe vinyl (Octombrie) în ediţie limitată + la început de 2013, un LP.

http://www.discogs.com/Various-Dvo%C5%99%C3%A1k-Remastered-Remixes-Of-Anton%C3%ADn-Dvo%C5%99%C3%A1ks-Music/release/3391505

http://soundcloud.com/tremour
http://www.facebook.com/pages/Tremour/122895787768200

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
FLESH RODEO | RO | Alternative Rock | Metal

O trupă de metal-alternative cu sediul în Bucureşti, urcă pentru prima oară pe scenă în 2011, după aproape 3 ani de repetiții şi schimbări de membri. Ca şi influențe muzicale, baieții îi menționează pe Tool, Korn, Alice in Chains – nu toate fiind influențe neapărat directe.

http://www.facebook.com/fleshrodeo