Hamurile Alexandra Abraham transforma orice tinuta intr-o aparitie

Hamurile Alexandra Abraham transforma orice tinuta intr-o aparitie. Acum pe Molecule F!

 Alexandra Abraham 1 Alexandra Abraham 2

Hamurile create de Alexandra Abraham pot transforma orice tinuta intr-o piesa de rezistenta, conferind purtatoarei farmecul pe care orice femeie cu imaginatie si incredere in sine il degaja.

Alexandra Abraham 3

Inspirate de fabulosul unei povesti ce urmareste evolutia nimfelor din cele mai intunecate adancuri oceanice catre lumina, hamurile semnate Alexandra Abraham devin reprezentative pentru metamorfozele feminine. Suprapunerile reflecta complexitatea, pe cand sublinierea umerilor si a gatului contureaza firea impunatoare, dar si gratia unor fiinte ce par mai degraba supranaturale.

Hamurile sunt construite in culori pastelate, aidoma elementelor de flora acvatica reinterpretate, finetea taieturilor descoperind forme extreme de bine gandite, care sa nu incorseteze, ci dimpotriva sa sustina.

Traseul etapizat de transformare este reflectat si in diversitatea formelor pe care le iau hamurile, accesorii ce marcheaza transformarea nimfelor in femei, in fiinte reale.

A integra un asemenea accesoriu in tinuta ta de zi cu zi inseamna a urma un proces de metamorfoza, care iti permite sa fii cine vrei sa fii pentru un scurt moment in timp. Asemeni nimfelor manate de curiozitatea si dorinta de a afla necunoscutul si tu poti reusi sa gasesti calea catre o a doua realitate, una fascinanta si plina de posibilitati.

Photo: Vlad Birdu photographer;

Set-up: NO NO NO;

Make-up: Diana Ionescu;

Make-up assistant: Irina Cajvaneanu;

Hair: Alex Claudiu Sarghe Hairdresser;

Models: Codruţa Teslarasu & Sinziana Cozorici – MRA Models Agency.

 

 

 

Despre Alexandra Abraham:

Cu o diploma in Arhitectura la Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti si absolventa a Designului Vestimentar in cadrul Univeristatii Nationale de Arte din Bucuresti, Alexandra reinterpreteaza folosirea elementelor fixe in lumea fluida a modei.

Pasiunea sa pentru hamuri a condus la crearea unui accesoriu de piele usor de adaptat in orice situatie, oricarei tinute, ce iti ofera instrumental perfect pentru conturarea propriului stil.