Harper’s BAZAAR – 6 ani de excelență în modă și frumusețe

1

Joi seara, 17 Octombrie 2013, revista Herper’s a aniversat 6 ani de la lansarea pe piața din România în prezența a peste 1.000 de invitați din industria de modă și frumusețe, care au devenit cover stars pe coperta supradimensionată, realizată special pentru evenimentul “Gold Rush”.

Biavati Events a fost transformat într-un catwalk dominat de rochii elegante și exuberante în concordanță cu dress code-ul petrecerii – “cocktail attire with a touch of gold”. Înainte de a intra în lumea Harper’s BAZAAR, invitații au devenit cover stars grație echipei Purple Flwers & Events, care a realizat o copertă supradimensionată din frunze de eucalip, banan și multe alte plante exotice decorate cu orhidee albe, hortensii și flori flamingo. Atmosfera a fost întreținută de Allegria & Electric Brother, Khidja și DJ-ii londonezi Horse Meat Disco.

Printre vedetele și personalitățile din industria modei prezente la evenimentul exclusivist se numără Amalia Năstase, Andreea Esca și Alexander Eram, Camelia Șucu, Venera Arapu, Sonia Argint Ionescu, Ovidiu Buta, Veronica Pașcu, Iulia Albu, Anca Serea, Anda Adam, Gabriela Cristea, Adina Galupa, Giulia Nahmany, Carmen Negoiță, Ducu Ion și Ioana Blaj.

 ***

 Despre Harper’s BAZAAR

Spectacolul stilului în viziunea Harper’s BAZAAR a început în Statele Unite în anul 1867. Cu o tradiție îndelungată a titlului și cu o experiență în peste 40 de țări din lume, prima revistă de modă din America a devenit, de-a lungul timpului, autoritatea supremă de stil.

Modă memorabilă, frumusețe documentată și feature-uri inteligente! Acestea sunt elementele cheie care stau la baza unui mix unic, ce definește fiecare ediție. Harper’s BAZAAR România este un arbitru incontestabil al eleganței si al bunului gust, dedicat în special femeilor care aleg întotdeauna superlativul în materie de modă și frumusețe.

2

6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7

12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9

11

 

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8

3