Harper’s BAZAAR martie-aprilie. La chioscuri incepand de astazi.

O noua editie Harper’s BAZAAR Romania se afla in drum spre voi, vestitoare a primaverii mult asteptate.

Va invitam sa descoperiti o serie de interviuri exclusive: Domenico Dolce si Stefano Gabbana vorbesc despre trei dintre reperele universului lor creativ – sicilianitàsartorialitàsensualità; Pedro Almodóvar, premiat recent pentru cei 40 de ani de cariera, priveste in urma la femeile care i-au marcat viata si lasa sa se intrevada o noua obsesie; Alina Cojocaru, balerina care a cucerit lumea, dezvaluie noua etapa din cariera sa.

Primavara este anotimpul in care ne improspatam garderoba, iar Lil Bulgac si Vicki Nicola va provoaca la doua experimente – teme pentru acasa. In acelasi ton sezonier, BAZAAR aduce in prim-plan piesele must-have si tendintele definitorii pentru urmatoarele luni. Iar pictorialele de moda realizate de echipa Harper’s BAZAAR Romania se completeaza cu cel semnat de duo-ul creativ Carine Roitfeld si Karl Lagerfeld.

Din cuprinsul revistei: 24 de ore cu Jean Paul Gaultier, un interviu cu Nae Caranfil despre proxima premiera Closer to the Moon, o incursiune in lumea Dariei Werbowy, redescoperirea unui master couturier, Charles James, precum si o vizita acasa la designerul brandului Calvin Klein, Francisco Costa. Gazda rubricii De ce sa nu…? a editiei este nimeni altul decat Alexandru Abagiu, makeup artist oficial L’Oreal Paris.

Va dorim lectura placuta Harper’s BAZAAR si o primavara inspirata de una dintre convingerile Dianei Vreeland: „There’s only one thing in life, and that’s the continual renewal of inspiration.”

Editia Harper’s BAZAAR Romania martie-aprilie 2004 se gaseste la toate punctele de difuzare a presei incepand cu 27 februarie.