HiPP HiPPiS – fructe delicioase şi super distracţie pentru toată familia

Popularelor piureuri de fructe HiPP (HiPP Fruit- Fun), de cea mai bună calitate ecologică, li s-a dat o nouă denumire şi un nou design – acum, de asemenea, şi pentru copiii mai mari. Piureul de fructe, fin mărunţit, este foarte popular în rândul copiilor de toate vârstele. În urmă cu 5 ani, producătorul de hrană pentru copii HiPP a fost printre primele companii ce a oferit copiilor mici, piureuri de fructe ecologice, în ambalaj de tip “squeezing bag.”

HiPPiS_cover

De la Cameleonul Cathy la Zebra Zachary: Jucăuşele HiPP HiPPiS Şi cum ajung fructele în piureuri? Cu ajutorul animăluţelor HiPPiS, bineînteles! Maimuţa Matt adună fructele ecologice de pe cele mai înalte crengi ale pomilor fructiferi, în timp ce Cameleonul Cathy îşi foloseşte limba cea lungă şi încovoiată pentru a le aşază cu grijă în coş.

Maimuţa cea veselă şi cameleonul cel îndemânatic sunt doar 2 dintre animăluţele HiPPiS, ce se regăsesc pe ambalajele noilor piureuri de fructe. Mai mult decât atât, lumea animalelor HiPPiS va fi completată de cărţi de aventuri şi de jocuri pentru copiii mici. HiPP HiPPiS nu conţin zaharuri adăugate sau sucuri concentrate pentru îndulcire. Nu au doar gust bun, dar, prin intermediul animăluţelor vesele HiPPiS, sunt şi amuzante pentru copii. Piureurile de fructe HiPP HiPPiS, de cea mai bună calitate ecologică si cu ingrediente strict controlate, sunt ideale în călătorii. Copiii le găsesc gustoase, dar şi distractive.

De asemenea, sunt perfecte şi pentru adulţi, fie ca gustare sănătoasă la birou, cât şi în timpul liber. Piureurile de fructe HiPP HiPPiS sunt disponibile atât în ambalaje individuale (100g), cât şi multipack (4x100g).

BeFunky Collagehhh