H&M in Galeria Militari Shopping

Militari Shopping a inaugurat cel de-al unsprezecelea magazin din București al brandului de îmbrăcăminte H&M. Începând de astăzi, 22 mai, magazinul cu o suprafață de vânzare de aproximativ 1.600 metri pătrați este deschis publicului în intervalul orar 10:00-22:00.

 Foto 1 Foto 2

Magazinul H&M din cadrul centrului comercial Militari Shopping duce mai departe conceptul de modă şi calitate la cel mai bun preț – devenit familiar deja pentru clienții brandului – și oferă cele mai noi colecții pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii, alături de o gamă variată de accesorii în tendinţe.

Suntem bucuroși să găzduim în Militari Shopping brandul H&M și să ne aliniem misiunii sale de a duce mai departe conceptul de modă și calitate la cel mai bun preț, devenit familiar deja clienților noștri. Apreciem profesionalismul echipei H&M și debutul pozitiv al colaborării noastre, ceea ce creează premizele unei relații de succes, pe termen lung.
Considerăm că prin atragerea acestui nou retailer internațional se creează o diversitate mare de produse de calitate oferite la prețuri rezonabile. H&M se alătură brandurilor de renume deja existente aici: Auchan, Decathlon, C&A, BebeTei, Hervis, NewYorker, Deichmann, Humanic, Takko Fashion, LC Waikiki, Media Galaxy, Jysk și mulți alții
”, declară Asi Kahana, Chief Executive Officer AERE RO/HU & Administrator Militari Shopping.

În plus, doar astăzi, 22 mai, de la orele 11:00, H&M și-a întâmpinat clienții cu numeroase oferte şi surprize. Astfel, primii 50 de cumpărători ai noului magazin au primit carduri de cumpărături

încărcate cu 50 de lei. În plus, la fiecare 100 de lei cheltuiți clienții primesc automat câte un voucher de 30 de lei.

Noul magazin va fi deschis publicului în fiecare zi, inclusiv sâmbăta şi duminica, în intervalul orar 10:00 – 22:00.