Iarna 2011-2012 în şuviţe şi împletituri

 Iarna aceasta pare a fi definită de coafuri relaxate, boeme, îmbinam împletituri simple, bucle și șuvițe luminoase ce reușesc să capteze razele soarelui în gerul de afară. 

 Photo via Weheartit.com

De-a lungul anului acesta, multe coafuri au avut urcușuri și coborâșuri, mai mult sau mai puțin îndrăznețe, neașteptate și unele reînviate după zeci de ani, însă, câteva tendințe par să se mențină pe baricade și în iarna această și cel mai probabil și în primăvară ce va veni.
Extensiile cu pene se purtau cu succes în jurul anilor ‘80, dar se pare că au revenit în forță anul acesta, printre bucle în tonuri calde și chiar accesorii precum lănțișoare împletite în păr, sau cercei foarte lungi. Kesha și J-Lo nu s-au sfiit să afișeze un astfel de look.

 Photo via Fashionista.com

Vârfurile decolorate par să fie greu de detronat în ultima perioadă, trebuie să fie datorită aerului de prospețime pe care îl aduc șuvițele ondulate cu vârfuri auri, ce amintesc de zilele călduroase petrecute în urmă cu doar câteva luni la mare.
Persoane publice că Drew Barrymore, Sarah Jessica Parker și Cameron Diaz au fost printre primele ce au dat tonul purtând acest hairstyle.

 Photo via Fashionista.com

Vârfurile colorate- ca o continuare a ceea ce vă povesteam mai sus, au apărut vârfurile colorate în nuanțe neon de roz, turcoaz sau galben, ducând cu siguranță la un look curajos, puțin excentric dar cu siguranță de efect, îmbinarea mai multor nuanțe duce la un rezultat și mai spectaculos.
Pe cea care lansat trendul într-unul dintre clipurile sale, o cunoaștem deja cu toții, Lady Gaga.

Photo via Fashionista.com

Jumătate prins-jumătate desprins, cam așa sună look-ul promovat de Angelina. Prins lejer la spate cu doar câteva ace de păr, lăsând șuvițe fluide să încadreze chipul, ușor și foarte feminin, a fost și preferatul prințesei Kate în marea zi a nunții sale cu prințul William.
Iarnă această vă puteți purta cu ușurință părul așa, fără să vă faceți griji că va fi distrus de vremea de afară, din contră… șuvițele rebele vă vor da un aer natural.

Photo via Fashionista.com

Părul împletit se află în topul preferințelor, tuturor ne place la nebunie, și nu doar cum arată… dar și marea ușurință cu care putem să rezolvăm o problemă care uneori (trebuie să recunoaștem) ne ia prea mult timp. Fie într-o singură coadă, împletit în trei sau mai multe șuvițe, înfășurat în stil rusesc, părul prins astfel va fi întotdeauna o soluție ideală, obținută cu minim de efort și maxim de efect. Rihanna pare să devină și ea o fana a acestui look boem în ultima vreme.

 Photo via Fashionista.com