Idei de cadouri pentru prieteni

Fie că avem prieteni mulți sau puțini, trebuie să avem mare de grijă de ei şi să îi menţinem aproape de noi. Pentru asta, ar fi bine ca, din când în când, să îi răsfăţăm cu câte un cadou.

Se întâmplă totuși, uneori, să fim invitați la ziua vreunui amic, pe care nu îl cunoaștem foarte bine. Nu vorbim despre cei mai buni prieteni, cei pe care îi vedem zi de zi, sau pe care îi știm, deja, de câțiva ani buni, ci despre acei oameni cu care avem o relație aflată la început și pe care dorim să o dezvoltăm.

Bineînțeles, nu trebuie să aşteptăm zilele lor de naştere sau Crăciunul, pentru a le oferi o atenţie. Un cadou, fără o ocazie specială, este bine venit. Dar, în cazul în care bugetul tău este limitat, cadourile hand-made sunt opțiuni creative și inspirate.

Dacă poți și dorești să faci cadouri, un pic mai costisitoare, iată câteva sugestii:

Cadouri pentru el

Un iPad
Ştim cât de mult iubesc băieţii tehnologia, aşa că ce ar fi mai potivit pentru să fie în pas cu ultimele apariţii în materie de gadgeturi, decât un iPad?

Un playstation
În sufletul fiecărui bărbat există mici dorințe copilărești. Aşa că, dacă este un gamer înrăit, un playstation nou l-ar bucura mai mult decât orice altceva.


O minge de fotbal
Ai observat că ultimul timp îşi petrece din ce în ce mai mult timp alături de prietenii lui, atunci o minge de fotbal ar fi potrivită pentru a avea activitate fizică alturi de ei.

O geantă pentru laptop
Un bărbat care este mai tot timpul ocupat, sigur are nevoie şi de o geantă în care să-şi care laptopul. Poţi face o selecţie, la magazinele de profil. Alege un model care să se potrivească stilului său vestimentar.

Un set de pescuit
O partidă de pescuit, pe un lac din apropiere, i-ar putea face o mare plăcere, dar pentru asta are nevoie de ustensile noi. Cumpără-i o undiţă şi o plasă de pescuit, apoi aşteaptă să vezi cât de încântat va fi!

O cană personalizată
Dacă dimineaţa se întâmplă să îl prinzi că îşi bea cafeaua din cana ta, atunci o cană personalizată care să-i amintească că are cana lui ar fi potrivită pentru el. Nu va mai trebuie să vă certaţi de la cafea, iar tu îţi vei putea savura cafeau din cana ta preferată.

Un ceas
Dacă, în ultimul timp, întârzie, din ce în ce mai mult, la întâlnirea cu tine, atunci, cu siguranță, are nevoie de un ceas nou. Aruncă o privire pe siteurile de profil şi vei găsi ceva, pe gustul lui.

Cadouri pentru ea

Tratament la un centru SPA
O zi de relaxare la un centru spa cred că merită toată lumea. Află care este masajul ei preferat şi rezervă-i o zi întreagă, numai pentru ea, într-un centru SPA.

O casetă de bijuterii
Fiecare femeie are un loc în care îşi adună toată bijuterile. O casetă în formă de cufăr, cred că ar fi potrivită pentru o femeie iubitoare de bijuterii şi lucruri scumpe.

 

 

Forme de prăjituri
Fiindcă este o bună bucătăreasa şi pentru că, de fiecare dată, când o vizitezi, te serveşte cu prăjituri aromate şi proaspete, cum poţi mai bine să îi arăţi cât de mult o apreciezi, dacă nu printr-un cadou destinat bucătăriei? Acum găseşti nenumărate forme de prăjituri, de la cele mai ciudate la cele mai comune, trebuie doar să te hotărăşti cum ai vrea să arate următoarea prăjitura pe care o vei mănânca…

Un set de produse cosmetice bio
Câteva uleiuri naturale şi câteva creme bio, pot fi cadoul perfect pentru prietena ta. Cărei femei nu îi place să fie răsfăţata cu produse cosmetice noi, în fiecare zi? Cumpăra câteva cosmetice bio şi ambalează-le frumos într-o cutie de cadouri. La următoarea vizită la ea acasă, îi vei face o mare surpriză.

Un set de ceşti de cafea
Dacă în ultima perioadă aţi petrecut mult timp la cafea. Cred că prietena ta merită un nou set de ceşcuţe de cafea. Poţi găsi modele deosebite la magazinele de decoraţiuni interioare sau la magazinele de profil.

Un abonament la o sală de fitness
Odată cu trecerea timpului, kilogramele încep încet, încet, să se depună pe trupului nostru. Fă-i o surpriză prietenei tale şi cumpără-i un abonament, la sala la care mergi tu. În felul acesta, veţi face mişcare împreună, iar alte scuze nu îşi mai au rostul.

Un tricou personalizat
Dacă prietena ta are o personalitate puternică sau un hobby care o definește, atunci un tricou care atestă starea ei de spirit, ar fi potrivit pentru ea. Un mesaj drăguţ dedicat ei, pe un tricou personalizat, cred că i-ar face mare plăcere.

Anca Spulber

Surse foto:

games-database.blogspot.com

s678.photobucket.com

idpproject.org

jic.org