Idei De Weekend | InStilulMeu.ro

dsc_0022

Restaurantul La Cascade situat in Sinaia in incinta Hotelul Smart,reuseste sa imbine armonios frumusetea, nobletea si farmecul vechiului cu confortul oferit de tehnica moderna, toate unite intr-un decor deosebit.

La Cascade se bucura de un stil arhitectural unic, iesind din tiparele unui restaurant clasic, cu o ambianta intima, unde poti savura mancaruri din bucataria internationala la preturi fara concurenta. Confortul, eleganta si calitatea serviciilor oferite fac din La Cascade locul ideal pentru momentele in care iti doresti un loc linistit in care sa te bucuri de compania celor dragi.

Restaurantul este cu adevarat deosebit, un loc ce a fost amenajat cu grija si o mare atentie la detalii pentru a surprinde si a isi bucura clientii, intrecand si cele mai pretentioase asteptari: restaurantul ofera clientilor posibilitatea de a admira colectii de obiecte vechi si foarte rare, impecabil prezentate pe politele si in nisele generos iluminate cu spoturi,  insotite de incredibila prezenta a unei uriase pietre din Madagascar, fragment geologic ce aduce in atentia oaspetilor, mult prea ancorati in spiritual prezentului din mileniul trei, relicvele fosilizate ale unei Terre de acum sute de milioanede ani.

A lua masa intr-un asemenea loc, așezat pe scaunele comode din lemn masiv exotic, placut invaluit de caldura discreta radiata prin pardoseala, este cu siguranta o experiența fascinanta. Aceasta atmosfera de poveste este ideala pentru a savura preparate precum Raclette, una din specialitatile casei, sau un muschi de vita camembert, plus un desert delicious.

Dupa masa puteti descoperi si savura un pahar cu vin in placuta intimidate a unui mic bar, discret iluminat, in care jocul unduitor al peretilor placati in travertine creaza o imagine vibranta, punctata de nise ce adapostesc obiecte din alte vremuri, ca un perpetuu memento istoric.

Confortul, eleganta si calitatea serviciilor recomanda restaurantul La Cascade ca o locatia perfecta, in care poti petrece timp de calitate in timp ce te bucuri de o masa savuroasa!