Îmbracă-te lejer de la Stilago şi preţuieşte momentele cu cei dragi de Sărbători!

 Ai căutat ţinute sport însă nu ai fost prea încântată de ceea ce ai găsit prin magazine. Motivul îl ştii şi tu, e o perioadă aglomerată şi fiecare dintre noi îşi doreşte să-şi reînnoiască garderoba sau cel puţin să facă un cadou celor apropiaţi. Stilago îţi oferă alternative sigure şi posibilitatea să foloseşti timpul pierdut la shopping prin numeroasele branduri aflate săptămâna aceasta la reducere. Nu rata oportunitatea de a fi mulţumit de alegerea făcută!

Energie – Asigură-ţi confortul!

Fiind o linie de denim inspirată din ţinutele sport italiene, Energie combina stilul vintage cu inspiraţia artistică, pentru a crea îmbrăcăminte pentru bărbaţi cu adevărat unică. Energie a câştigat recunoaşterea în întreaga lume pentru colecţia sa extinsă de îmbrăcăminte pentru bărbaţi sexy şi provocatori.

Gama de îmbrăcăminte Energie s-a născut din dorinţa de a crea ceva nou, diferit şi original prin combinaţii de diferite materiale, stiluri distincte, ţesături, tăieturi, desene şi modele. Energie reinventează fiecare piesă pentru a se adapta purtătorului, personalităţii acestuia şi stării lui de spirit. Folosind materiale premium şi denim 100%, marca Energie continua să împingă limitele în modă pentru cei pasionaţi de stilul casual. Astăzi, Energie joacă un rol esenţial în portofoliul de branduri din Statele Unite ale Americii, care include, de asemenea Sixty, Miss Sixty şi Killah. Săptămâna aceasta la Stilago profitaţi de reduceri şi fiţi în trend cu ţinute Energie!

D&G – Da farmec look-ului tău!

În timp ce Dolce & Gabbana se concentrează pe produse de lux scumpe, mai democratice, linia de haine D&G oferă ţinute pentru tineri, cu un design provocator şi ultra sexy. Aşa se face că acest brand legendar este admirat de pasionaţii de modă din lumea întreagă, motiv pentru care trebuie să ai şi tu cel puţin o piesă vestimentară din colecţia D&G.

D & G este o linie ceva mai casual care urmează o sursă de inspiraţie urbană, ceea ce va permite să încercaţi să stabiliţi voi înşivă tendinţele, mai degrabă decât să le urmaţi. D&G este linia cea mai viu colorată a brandului, pentru că se adresează persoanelor active, cu spirit nonconformist. Spre deosebire de Dolce & Gabbana, D & G va pune la dispoziţie atât ceasuri de mână, cât şi îmbrăcăminte. Pentru cine nu ştie, D & G a fost votat în Marea Britanie drept cea mai bună marcă de lux, iar în iulie 2009 D&G a semnat un contract cu cântăreaţă Alexandra Burke, cea care a folosit ţinute D&G în videoclipurile sale.

GUESS Fashion – Adaugă un plus de valoarea ţinutei tale!

Fraţii Marciano, Maurice şi Pavel, reinventează tot ceea ce înseamnă glamour în modă, având un rol major în creşterea şi prosperitatea brandului GUESS încă de la începuturile sale, din 1981. Maurice şi Paul Marciano şi-au dedicat toată viaţa creării continue de pantofi la modă, tendinţele fiind transmise treptat şi la genţi de mână, ceasuri pentru femei şi bărbaţi sau blugi pentru copii. Dacă eşti o femeie sofisticată, cu Guess vei fi chic indiferent de sezon, deoarece GUESS este sinonim cu stilul plin de farmec, la un preţ accesibil.
Diversitatea, calitatea şi funcţionalitatea sunt combinaţia câştigătoare a inconfundabilului brand Guess, iubit de fani de peste tot în lume şi pe care îl găseşti săptămâna aceasta la Stilago.

Tommy Hilfiger – Moda de milioane.

Născut în 1951, Tommy Hilfiger a intrat în lumea modei pentru prima dată în 1969. Pe atunci promova modă hippy-chic în campusurile universităţilor din New York. Până în 1990 vânzările hainelor semnate Tommy Hilfiger au ajuns la 25 de milioane de dolari. După 1990, stilul lui Tommy Hilfiger a trecut de la segmentul predominant al clasei de mijloc cu venituri medii către cel afro-american. În 1995 a fost declarat de Consiliul Designerilor din America, designerul anului. Astăzi, imperiul construit de Hilfiger continua să crească şi anual înregistrează venituri de peste 400 de milioane de dolari.

Tom Tailor – Simte-te bine cu tine!

Compania germană Tom Tailor a fost creată în anul 1962, având ca slogan principal ‘’We dress people”. Hainele Tom Tailor subliniază individualitatea şi originalitatea. „Moda nu trebuie să fie un dictator, ea trebuie să inspire libertate” –iata filosofia brand-ului. În asortimentul Tom Tailor sunt colecţii masculine şi feminine de clasă, care dau valoare celor care le poartă. Rămânând fidelă stilului clasic, compania produce cămăşi bărbăteşti, care se potrivesc de minune atât pentru birou, cât şi pentru o serată de modă, graţie bogăţiei de culori, diversităţii desenelor şi texturii. Diversitatea largă a colecţiilor feminine de haine Tom Tailor va impresiona chiar şi pe cele mai rafinate domnişoare. Chiar dacă preferi stilul sport în detrimentul celui clasic, nu vei rămâne indiferentă ţinutelor sportive Tom Tailor confecţionate din stofa. Tânăr în suflet, pozitiv, fără griji şi sincer – acesta este TOM TAILOR, care doreşte să dea posibilitatea ficaruia să împartă acest stil de viaţă. Cele mai populare produse, de cea mai înaltă calitate, la un preţ accesibil, le găseşti săptămâna aceasta la Stilago. Oameni din întreaga lume poartă şi preţuiesc modă TOM TAILOR, astăzi colecţiile find vândute în 35 de ţări, iar istoria continua…

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe www.stilago.ro (printr-o invitaţie de la un prieten sau direct) şi apoi să-ţi găseşti piesa vestimentară preferată. O adaugi în coşul de cumpărături înainte de lichidarea stocului după care vei primi produsele în 4-5 săptămâni. Iar plata o faci ramburs fără să ai nevoie de un card de credit. Dacă nu eşti mulţumită de produs îl returnezi şi primeşti banii înapoi. Iar dacă vrei să fii la curent cu toate campaniile de reduceri, te abonezi la newsletter. Mai simplu de atât nici că se poate! În plus, până la Crăciun ai la dispoziţie secţiunea Christmas Boutique, unde zilnic sunt adăugate sute de produse. Buticul de Crăciun Stilago oferă livrare în 7 zile lucrătoare pentru toate produsele cumpărate din această secţiune. Reţineţi însă că dacă faceţi o comandă care include produse din Campanii Active sau Brand Shops, pe lângă produsele din Buticul de Crăciun, atunci timpul de livrare al comenzii va deveni 3-4 săptămâni.