Îmbunătățeşte-ți memoria cu ajutorul capsulelor Circulaţie Cerebrală şi Memorie, un supliment natural pentru imbunatatirea circulatiei cerebrale!

A nu mai şti unde ți-ai pus cheile, a coborî scările, fără a-ți aminti de ce, a-ți face o ceaşcă de ceai şi a uita să-l bei, toate sunt semne că memoria nu e în cea mai bună formă.

Ultimele studii în domeniul psiho-somatic au arătat că atât slaba circulaţie sanguină, dar şi stresul sunt direct răspunzătoare pentru diminuarea capacității de memorare, apariţia riscului de accidente vasculare, atacuri de cord şi altele. Cercetătorii americani au formulat de curând această concluzie aducând dovezi că starea fiziologică de stres provoacă eliberarea unui hormon special al creierului, cu un impact negativ asupra memoriei. De asemenea, factorii de mediu si fizici, care conduc la scaderea oxigenarii creierului si a fluxului sanguin cerebral, dieta neadecvata, sedentarismul, si supraponderabilitatea sunt alte cauze care pot conduce la deteriorarea memoriei. Creierul este in forma maxima in jurul vârstei de 22 de ani si se mentine asa fara eforturi suplimentare câtiva ani. De la 27 de ani, apar primele semne ale imbatrânirii creierului, iar problemele se accentueaza daca nu il stimulam suficient.

Vestea bună este că această pierdere a capacitătii de memorare este reversibilă. Reducerea stresului şi stimularea circulaţiei cerebrale sunt cele mai la îndemână remedii, iar pentru asta se recomandă exerciții regulate ale minții. De asemenea consumul de suplimente naturale cu rol de îmbunătățire a performanțelor intelectuale, alături de o dietă echilibrata, bogată în amino-acizi esențiali, omega 3, minerale şi vitamine, îți vor asigura o minte ascuțită.

Stimulează-ţi memoria prin fitoterapie

Capsulele Circulaţie Cerebrală şi Memorie, produse de Laboratoarele Fares BioVital stimulează circulaţia cerebrală, au efect tonic nervos, anti-aterosclerotic, calmant, anxiolitic, antidepresiv si antioxidant. Administrarea lor duce la ameliorarea pâna la disparitie a migrenelor, vertijului, starilor de oboseala, tulburarilor de atentie, favorizând o stare generala buna, adaptare usoara la stres si claritate in gândire.

Potrivit celor mai recente evaluari care au constat in administrarea capsulelor Circulatie Cerebrala si Memorie timp de 2 luni la pacienti, s-a constatat ameliorarea tulburarilor de memorie si disparitia cefaleei, vertijului si starii de oboseala la 90% din pacienti evaluati,  50% dintre acestia au  inlocuit medicatia alopata preexistenta cu capsule Circulatie Cerebrala si Memorie, iar 40% au initiat tratamentul cu aceste capsule,  fitopreparatul fiind suficient pentru ameliorarea acuzelor mentionate. Produsul a fost bine tolerat si lipsit de reactii adverse. Evaluarea a fost facuta pe pacienti cu insuficienta circulatorie cerebrala, status post accident vascular cerebral tranzitor, tulburari de atentie si memorie, sindrom vertiginos.

Capsulele  conţin un fitocomple x din următoarele plante:

 


  • Frunze de Ginkgo biloba care stimuleaza circulatia sanguina si asigura creierului aportul necesar de oxigen si glucoza, contribuind la optimizarea functiei cerebrale. Ginkgo Biloba contine un complex de substante cu efecte recunoscute pentru imbunatatirea circulatiei si pentru dilatarea vaselor sanguine.
  • Bacopa monnieri este o planta adaptogena, care reduce stresul si nelinistea, un exceptional neurotrofic si tonic nervos, fiind un puternic antioxidant previne imbatrânirea celulara.
  • Maté, numit si «Ceai de Paraguay» este un arbust originar din America de Sud. Are un continut bogat in catechine si cafeina care genereaza actiunea stimulenta asupra sistemului nervos, antidepresiva si antioxidanta.
  • Frunzele de rozmarin contin ulei volatil cu aroma puternica, stimulatoare. Rozmarinul este o planta adaptogena, antioxidanta, prevenind imbatrânirea celulara. Stimuleaza circulatia cerebrala si microcirculatia, este eficient in afectiuni neurologice, vertij, migrene, anxietate si depresii.
  • Obligeana este originara din India, unde era folosita ca medicament din timpurile cele mai vechi. Este sedativa, calmanta, linistitoare, neurotonica si imbunatateste memoria.
  • Saschiul stimuleaza circulatia cerebrala, amelioreaza rezistenta neuronilor la hipoxie, stimuleaza metabolismul neuronal.

Aceste capsule pot fi folosite cu rezultate foarte bune in insuficienta circulatorie cerebrala, tulburari de memorie si concentrare, ateroscleroza, suprasolicitare intelectuala dar si in migrene, depresie, anxietate si neurastenie. Ele intervin eficient atât in tratamentul tulburarilor si afectiunilor legate de circulatia cerebrala si memorie cât si in prevenirea acestora.

Pretul capsulelor de Circulatie Cerebrala si Memorie este cuprins intre 21.50-23.00 lei si se administreaza cate o capsula sau doua, de 3 ori pe zi, intre mese. Durata unei cure este de 2-3 luni, sau conform recomandarii medicului.

Despre Laboratoarele Fares Bio Vital

Fares   este astazi, la  peste  80 de ani de la  fondare, companie  cu capital integral românesc  ce detine locul intâi pe piata remediilor din plante medicinale din Romania.  Fares detine  in portofoliu  produse  pe baza de plante medicinale precum: ceaiuri, siropuri, uleiuri esentiale, unguente si creme, tincturi, capsule si comprimate.