IN ACEST SEZON COLIERELE POT FI DOAR MARI!

In cursa nebuna spre glorie din acest sezon, gentile si pantofii s-au confruntat cu un nou competitor- colierele XXL. Nu conteaza valoarea lor istorica, designul sofisticat sau irezistibil, colierele enorme prin natura lor de fake-uri, in stil baroc, exagerat de mari , cu diamante si pietre stralucitoate au eclipsat orice alte accesorii ale acestui sezon.

Erickson Beamon, Mawi, Dannijo sau Tom Binns sunt cateva dintre brandurile care si-au creat colectiile in jurul unor astfel de piese. Street style-ul a facut restul, nu doar acceptand colierele mari, ci si adaptandu-le tinutelor de zi, cu haine in special casual, incluzand tricourile vintage si avand un impact irezistibil pentru orice outfit.

Olivia Palermo a fost printre primele care a adoptat colierele XXL la tinutele ei. Trucul său constă în a le combina cu haine cu decolteuri discrete, astfel incat colierele sa fie punctul de atractie al tinutei si totodata sa puna accentul pe caracterul special al acestor piese. Un model asemanator intalnim si la Miroslava Duma care mereu le poarta cu tricouri fara decolteu, obtinand o versiune mult mai avangardista si indrazneata.

Trecem in revista imaginile cele mai inspirate de street style pentru a incerca sa aflam care sunt secretele care au transformat colierele XXL in noul accesoriu fetis. Purtate in tinute simple, fara decolteuri, colierele statement reprezinta punctul de atractie. Momentele de glorie ale celorlalte accesorii au zilele numarate.

Andra Chițoran

Surse foto:

Oliviapalermo.com

miroslavaduma.tumblr.com

lanvin